Tot a punt perquè el Saló Infantil i Juvenil de Tortosa obri les seves portes

És la 29a edició del Saló Infantil i Juvenil de Nadal, i obrirà les portes el pròxim 22 de desembre al pavelló firal de Remolins.

El Saló Infantil i Juvenil de Tortosa oferirà un ampli ventall de tallers, activitats esportives i atraccions inflables durant les vacances de Nadal

L’Associació de Voluntaris de Nadal Jove i l’Ajuntament de Tortosa han presentat avui la 29a edició de Nadal Jove. El Saló Infantil i Juvenil de Nadal que tindrà lloc del 22 de desembre al 3 de gener al pavelló firal de Remolins.

El regidor de Joventut, Víctor Grau, i els representants de l’Associació de Voluntaris de Nadal Jove, Dana Montero i Jonathan Uceda, han presentat avui les activitats que es podran dur a terme al parc infantil, que compta amb la implicació d’un total de 40 voluntaris.

Tallers i activitats per a tots els gustos i edats

Quant als tallers infantils n’hi haurà de sis temàtiques diferents: disfresses; pintar cares; plantació de llavors; saló de perruqueria i estètica; cultura popular i pintura. També es podran practicar esports com futbol, bàsquet o bàdminton i una gran zona dedicada a atraccions inflables. “Nadal Jove és un parc infantil de referència a les Terres de l’Ebre. Inclou un ampli ventall d’activitats durant les vacances escolars”, ha explicat el regidor de Joventut.

Pel que fa a l’horari d’obertura de Nadal Jove serà entre les 10.30 i les 13.30 i a la tarda de les 16.30 a les 20.30. A excepció del 25 de desembre i l’1 de gener que el parc només obrirà a la tarda. El preu de l’entrada serà de 4 euros pels infants i de 2 euros pels adults.

El Nadal Jove també rebrà la visita del pare Noel i les actuacions de la Tuna Folk, la Colla Gegantera, els Castellers de Tortosa i Llampec Nois.

Anterior
El tronc de Nadal visita el Museu de les Terres de l’Ebre
Següent
Balanç de la 1a edició de NatiuZ de Corbera d’Ebre

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

52 + = 61