Experiències

Experiències turístiques a les Terres de l’Ebre

Descobreix històries, llegendes i tresors amb les nostres propostes i experiències turístiques a les Terres de l’Ebre. On allotjar-se, què fer, què visitar, què menjar…

Oci, esports, aventura, gastronomia i cultura al sud de Catalunya! Tot el que no et pots perdre si vols visitar les Terres de l’Ebre. Aquestes són les propostes d’EbreXperience:

Escapa’t a les Terres de l’Ebre i viu experiències turístiques inoblidables!

A les Terres de l’Ebre hi ha molt per fer i per visitar. Castells, ermites, molins, camins antics i vistes extraordinàries en indrets poc transitats perquè, de fet, són poc coneguts. Un autèntic privilegi si ens ho mirem des del punt de vista de la persona que vol gaudir de paisatges en calma i de vacances o escapades slow travel.

Des d’EbreXperience t’oferim propostes d’allotjaments on dormir, activitats d’esports i aventura, tastar la gastronomia i els productes locals, gaudir de la natura i el paisatge, descobrir patrimoni, història, cultura i tradicions ebrenques.

Què fer a les Terres de l’Ebre

Amb les propostes turístiques que aquí t’ofereixen les empreses ebrenques podràs gaudir del mar, el riu, la muntanya i els paisatges d’un territori únic amb experiències per compartir en família, en parella o amb els amics.

Vine uns quants dies per gaudir dels parcs naturals del delta de l’Ebre i dels Ports, de les platges, les muntanyes i els paisatges, de les fires, festes, jornades i activitats culturals que es van celebrant durant tot l’any, visita grans edificis monumentals o viu experiències turístiques i gastronòmiques dignes dels millors paladars.

Apunta’t a les propostes turístiques que més t’agraden i a xalar!