Qui som?

Qui som EbreXperience

EbreXperience som un mitjà especialitzat a promocionar i potenciar tots els atractius turístics de les Terres de l’Ebre.

El nostre portal web va nàixer l’any 2020 per a difondre tota l’activitat d’oci, lleure, aventures i paisatge

que es pot fer en un territori declarat reserva de la biosfera per la Unesco l’any 2013.

El nostre objectiu és posar a l’abast dels visitants una àmplia varietat d’experiències turístiques que fan de les Terres de l’Ebre l’epicentre de l’oci i l’aventura de Catalunya, que es

complementa amb una oferta gastronòmica de primer ordre, festes i tradicions que sorprenen a tothom, paisatges de captiven el visitant, rutes i esports per a gaudir en família i un territori que ofereix mar i platja, muntanya i riu o la presència dels parcs naturals del Port i el delta de l’Ebre.

EbreXperience som un mitjà especialitzat a promocionar i potenciar tots els atractius turístics de les Terres de l’Ebre.

El nostre portal web va nàixer l’any 2020 per a difondre tota l’activitat d’oci, lleure, aventures i paisatge que es pot fer en un territori declarat reserva de la biosfera per la Unesco l’any 2013.

El nostre objectiu és posar a l’abast dels visitants una àmplia varietat d’experiències turístiques que fan de les Terres de l’Ebre l’epicentre de l’oci i l’aventura de Catalunya, que es complementa amb una oferta gastronòmica de primer ordre, festes i tradicions que sorprenen a tothom, paisatges de captiven el visitant, rutes i esports per a gaudir en família i un territori que ofereix mar i platja, muntanya i riu o la presència dels parcs naturals del Port i el delta de l’Ebre.

Per poder oferir el màxim d’informació possible, hem creat aliances amb altres entitats, que com nosaltres estimen aquestes terres i estan orgulloses de donar-les a conèixer.  Creant així sinergies que ens ajuden a tots a tenir major visibilitat i a potenciar l’oferta lúdica cultural i educativa.

Festivals Terres de l'Ebre

Festivals Terres de l'Ebre

La marca Festivals de Terres de l’Ebre és una acció de Col·lectiu Cultura una empresa de les Indústries Culturals que treballa per visibilitzar i dignificar els professionals de la cultura en territoris no metropolitans. Col·lectiu Cultura contribueix al desenvolupament comunitari local, territorial i global a través de la promoció i la professionalització de l’art, la cultura i la creativitat.

Afoebre

Afoebre

Afoebre- Associació d’aficionades i aficionats a la fotografia de les Terres de l’Ebre. Són els nostres ulls experts a captar tot allò que es cou a les terres de l’Ebre. Esdeveniments, paisatge i experiències. Moltes gràcies a tots per compartir els vostres coneixements i la vostra passió per aquest territori.

Educa ports

Educa ports

Educaports neix de la il·lusió i ganes de donar a conèixer des d’un vessant educatiu i experimental el nostre territori principalment al parc natural dels Ports. Només educant podem deixar empremta sobre el gran patrimoni que ens envolta i ensenyar a valorar, conservar i respectar.

Servei gratuït per a empreses i entitats

Vam impulsar aquest projecte per a posar-nos al costat dels autònoms, empreses i entitats ebrenques amb vinculacions directes amb el món del turisme oferint-los un espai web amb cost zero per a promocionar les seves activitats i productes. Una oferta única que reuneix en un sol espai i de manera gratuïta totes les empreses i entitats ebrenques que s’hi volen registrar. Una vegada registrats, s’hi poden afegir totes les activitats i experiències que es vulguen compartir amb els visitants del nostre portal amb informació, fotos i enllaços a les xarxes socials. Si encara no us hi heu registrat, ompliu el formulari que trobareu a l’alta empreses.