Qui som?

Qui som EbreXperience

EbreXperience som un mitjà especialitzat a promocionar i potenciar tots els atractius turístics de les Terres de l’Ebre.

El nostre portal web va nàixer l’any 2020 per a difondre tota l’activitat d’oci, lleure, aventures i paisatge

que es pot fer en un territori declarat reserva de la biosfera per la Unesco l’any 2013.

El nostre objectiu és posar a l’abast dels visitants una àmplia varietat d’experiències turístiques que fan de les Terres de l’Ebre l’epicentre de l’oci i l’aventura de Catalunya, que es

complementa amb una oferta gastronòmica de primer ordre, festes i tradicions que sorprenen a tothom, paisatges de captiven el visitant, rutes i esports per a gaudir en família i un territori que ofereix mar i platja, muntanya i riu o la presència dels parcs naturals del Port i el delta de l’Ebre.

EbreXperience som un mitjà especialitzat a promocionar i potenciar tots els atractius turístics de les Terres de l’Ebre.

El nostre portal web va nàixer l’any 2020 per a difondre tota l’activitat d’oci, lleure, aventures i paisatge que es pot fer en un territori declarat reserva de la biosfera per la Unesco l’any 2013.

El nostre objectiu és posar a l’abast dels visitants una àmplia varietat d’experiències turístiques que fan de les Terres de l’Ebre l’epicentre de l’oci i l’aventura de Catalunya, que es complementa amb una oferta gastronòmica de primer ordre, festes i tradicions que sorprenen a tothom, paisatges de captiven el visitant, rutes i esports per a gaudir en família i un territori que ofereix mar i platja, muntanya i riu o la presència dels parcs naturals del Port i el delta de l’Ebre.

Servei gratuït per a empreses i entitats

Vam impulsar aquest projecte per a posar-nos al costat dels autònoms, empreses i entitats ebrenques amb vinculacions directes amb el món del turisme oferint-los un espai web amb cost zero per a promocionar les seves activitats i productes. Una oferta única que reuneix en un sol espai i de manera gratuïta totes les empreses i entitats ebrenques que s’hi volen registrar. Una vegada registrats, s’hi poden afegir totes les activitats i experiències que es vulguen compartir amb els visitants del nostre portal amb informació, fotos i enllaços a les xarxes socials. Si encara no us hi heu registrat, ompliu el formulari que trobareu a l’alta empreses.