Caçadors de gambusins

A Caçadors de gambusins en Joan Rovira emprèn un viatge sense descans a la recerca d’un dels secrets més ben guardats de les Terres de l’Ebre. Tothom sap que aquestes terres són el bressol dels gambusins. Tothom n’ha sentit a parlar i hi ha qui fins i tot n’ha vist.

Però… què són els gambusins? Quin aspecte tenen? On els podem trobar? Existeixen en realitat? En paraules del mateix Joan Rovira: “No sé si et trobaré, però recorreré camins, pujaré muntanyes, aniré sota l’aigua i dalt dels núvols, si cal,

i si està per aquí… el trobaré”. I si la felicitat està en el camí, mentre busquem el gambusí, gaudirem de les millors experiències que es poden viure a les Terres de l’Ebre.

Ens hi acompanyes?

A Caçadors de gambusins en Joan Rovira emprèn un viatge sense descans a la recerca d’un dels secrets més ben guardats de les Terres de l’Ebre. Tothom sap que aquestes terres són el bressol dels gambusins. Tothom n’ha sentit a parlar i hi ha qui fins i tot els ha vist. Però… què són els gambusins? Quin aspecte tenen? On els podem trobar? Existeixen en realitat?

En paraules del mateix Joan Rovira: “No sé si et trobaré, però recorreré camins, pujaré muntanyes, aniré sota l’aigua i dalt dels núvols, si cal, i si està per aquí… el trobaré”. I si la felicitat està en el camí, mentre busquem el gambusí, gaudirem de les millors experiències que es poden viure a les Terres de l’Ebre.

Ens hi acompanyes?

Últim capítol