Esports i aventura a les Terres de l’Ebre

T’oferim una gran varietat d’experiències d’esports i aventura a les Terres de l’Ebre, des de la més emocionant i atrevida fins a la més relaxant i enriquidora.

Experiències d’esports i aventura per a tota la família

A EbreXperience trobaràs experiències d’esports i aventura per les Terres de l’Ebre, propostes que et portaran a descobrir destins singulars com ara els parcs naturals del delta de l’Ebre i el Port a través de rutes a peu, a cavall, en embarcacions o en globus. Aquí t’esperen activitats com ara senderisme, submarinisme, cicloturisme, espeleologia, vies ferrades, creuers nàutics, lloguer d’embarcacions, passejos en caiac, piragüisme, excursions a cavall, guiatges en BTT, vols en globus o en paramotor. A les Terres de l’Ebre tenim la gran sort de poder gaudir del mar, el riu i la muntanya. Som reserva de la biosfera per la riquesa paisatgística i la diversitat biològica que alberguem. En poc més de 30 quilòmetres, aquest territori passa del nivell del mar i dels sistemes dunars propis del delta de l’Ebre a relleus característics de 1.500 metres d’altitud al massís del Port, tot això vertebrat pel riu Ebre i amb dos parcs naturals.

A EbreXperience trobaràs experiències d’esports i aventura per les Terres de l’Ebre, propostes que et portaran a descobrir destins singulars com ara els parcs naturals del delta de l’Ebre i el Port a través de rutes a peu, a cavall, en embarcacions o en globus.

Aquí t’esperen activitats com ara senderisme, submarinisme, cicloturisme, espeleologia, vies ferrades, creuers nàutics, lloguer d’embarcacions, passejos en caiac, piragüisme, excursions a cavall, guiatges en BTT, vols en globus o en paramotor.

A les Terres de l’Ebre tenim la gran sort de poder gaudir del mar, el riu i la muntanya. Som reserva de la biosfera per la riquesa paisatgística i la diversitat biològica que alberguem. En poc més de 30 quilòmetres, aquest territori passa del nivell del mar i dels sistemes dunars propis del delta de l’Ebre a relleus característics de 1.500 metres d’altitud al massís del Port, tot això vertebrat pel riu Ebre i amb dos parcs naturals.

Gaudeix del mar, el riu i la muntanya

Si ets més d’aigua, pots fer submarinisme a les cristal·lines aigües de l’Ametlla de Mar, navegar per la badia dels Alfacs i practicar kitesurf des de la platja del Trabucador. Si baixes amb caiac pel riu, hi descobriràs indrets gairebé verges, que desprenen calma i bellesa.

Per muntanya tens diversos indrets, tots ells espectaculars, per practicar senderisme, descens de barrancs i rius, escalada, rutes en bicicleta i boniques passejades en família.

Un entorn únic per gaudir d’experiències d’esports i aventura que només trobaràs aquí, al delta de l’Ebre, com ara observació d’aus, rutes en bici o a cavall per les platges i dunes o pels camps d’arròs infinits.

Si t’hi atreveixes, pots gaudir del meravellós espectacle de descobrir el paisatge a vista d’ocell, fent un vol en globus o en paramotor. La sensació de llibertat està garantida.

Amb les propostes turístiques que t’ofereixen les empreses ebrenques podràs gaudir del mar, el riu, la muntanya i els paisatges d’un territori únic amb activitats d’esports i aventura per fer en grup, en solitari, experiències per a empreses i per compartir amb els més petits de la casa. Som-hi?