Torna la IVa edició de La Garba

El cap de setmana del 23 i 24 de març, l’Ampolla serà l’epicentre del cicloturisme a les Terres de l’Ebre. Arriba la IVa edició de la SB Hotels La Garba, la prova de gravel de referència al Delta de l’Ebre.

Aquesta proposta cicloturista no competitiva ofereix l’oportunitat de conèixer les Terres de l’Ebre a través del ciclisme. I descobrir aquest territori declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO el 2013.

Així, l’edició arriba carregada de novetats. La principal és  la incorporació de SBHotels com a patrocinador principal i title sponsor de l’esdeveniment. L’acord de patrocini permetrà continuar treballant per a la promoció del cicloturisme a les Terres de l’Ebre.

Totes les novetats de la cursa

Doncs SB Hotels és una cadena hotelera amb més de 30 anys d’història i amb origen a les Terres de l’Ebre (Tortosa). Actualment compta amb 11 hotels–dels quals 2 en construcció –a Barcelona, Tarragona, Terres de l’Ebre i Madrid. SB Hotels serà l’allotjament oficial de la prova.

La segona novetat és la incorporació de 2 distàncies noves:

  • Lo Cabrit de 130km i+1.600m
  • Lo Flamenc de 335km i +5.700m.

Per altra banda, aquesta darrera està pensada per al bike packing i l’ultraciclisme. Estaran acompanyades de les distàncies de les darreres edicions:

  • Lo Manoll de 80km i +35m,
  • La Garba de 120km i +50m
  • La Cabra de 235km i+4.500m.

Les dues distàncies més curtes recorren els dos hemideltes del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Les tres distàncies més llargues passaran per les Serres de Cardó i el Parc Natural dels Ports.

Rutes pensades per a aquesta cursa

Per concretar, les rutes estan dissenyades per a bicicletes Gravel, però les BTT i les e-bike també hi tenen cabuda.

Donat que els recorreguts no estan marcats físicament, és a dir, que s’haurà de navegar per les rutes amb un dispositiu GPS.

Així doncs, els recorreguts no es fan públics fins uns dies abans de l‘esdeveniment, així que l’aventura està assegurada!

Anterior
Bot presenta el “Cicle Estacions” sobre el vi, la gastronomia, el món rural i les arts en viu
Següent
El Museu del Ferrocarril a Móra la Nova i el MNACTEC organitzen la Festa del Vapor