S’acosta una nova edició del FRAME Film Festival, un festival de curtmetratges  itinerant de Sant Jaume d’Enveja

Sant Jaume d’Enveja acollirà aquest cap de setmana del 28 i 29 d’octubre, una nova edició del FRAME Film Festival. En aquesta nova edició es projectaran una vintena de curtmetratges de gran nivell que formen part del circuit estatal i que han estat produïts durant els anys 2022 i 2023. L’entrada serà gratuïta i les projeccions es faran a l’auditori Municipal de Sant Jaume d’Enveja.

Organitzat per Calaix Obert Produccions, la Diputació de Tarragona i l’Institut Català de les Empreses Culturals. El seu objectiu és difondre i promoure la  cinematografia en general i el curtmetratge en particular. Així es fa costat a les  directores i els directors de curtmetratges, creant un espai de referència  on puguin donar a conèixer els seus treballs.

A més a més, també es busca ampliar l’oferta d’esdeveniments culturals i  fer arribar el curtmetratge a poblacions que no tinguin l’oportunitat de  gaudir del cinema en format curt.

Un circuit itinerant en dues fases

El circuit itinerant consta de dues fases:

  • Una primera fase classificatòria que es celebra en diferents municipis i en el que el públic assistent a cada seu decideix el curtmetratge guanyador a la seva població.
  • La fase final a la que accediran tots els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria del FRAME Film Festival.
  • Optaran als premis Talent Frame, que s’entregaran al mes de gener de 2024. Aquests premis  els decidirà un jurat format per professionals del sector audiovisual.

El jurat entregarà tres premis, en concret al millor curtmetratge, a la millor  direcció i al millor guió. Els curtmetratges també podran guanyar el premi del públic de la fase classificatòria i el de la fase final.

La resta de municipis participants en aquesta segona edició són: el Montmell, Castellvell del Camp, Sarral, l’Arboç, Alforja, Montbrió del Camp, Cabra del Camp, Riba-roja d’Ebre, la Canonja, Sant Jaume d’Enveja, Albinyana i Ascó.

En este es pot consultar la programació i els curts que es projectaran: https://cdn.flipsnack.com/widget/v2/flipsnackwidget.html?hash=u9fdq0an30&t=1654512721&fullscreen=1

Anterior
Coneixes la Cooperativa de Gandesa? És la icona vinícola de la Terra Alta
Següent
El pòdcast de la Queta arriba a Tortosa