El pòdcast de la Queta arriba a Tortosa

El pòdcast de la Queta és una acció itinerant que impulsa el Govern. L’objectiu és per tal de conscienciar la ciutadania sobre l’ús del català, en el marc de la campanya ‘Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure’ de foment de la llengua. Es tracta d’una cabina de ràdio mòbil en la qual pot participar tothom. Es tracta de fer el pòdcast més gran que s’hagi enregistrat mai a Catalunya, amb el màxim nombre de veus.

Des de fa unes setmanes, una cabina de ràdio de la Queta recorre Catalunya. A Tortosa, farà parada els propers 25 i 26 d’octubre, a la plaça de Barcelona. Entre les 10 h i les 14 h i les 15 h i les 19 h estarà oberta a qui vulgui participar en el projecte.

Com s’hi pot participar?

Així, un cop dins de la cabina, la persona participant pot escollir quatre opcions: participar en una entrevista radiofònica, en què la Queta fa preguntes relacionades amb la relació d’aquella persona amb el català; practicar la llengua catalana en una conversa en què la Queta ha  d’anar a comprar ingredients per fer una paella; fer un karaoke amb la cançó Començar, que els Tyets, les Marala i el Kelly Isaiah han interpretat per a la campanya, o bé donar una mostra de veu per al projecte AINA, per normalitzar el català en les tecnologies digitals.

Després de l’enregistrament, cada participant rebrà la seva gravació al mòbil i podrà compartir-la amb les amistats i a les xarxes socials.

Coincidint amb la parada de la Queta a Tortosa, el dijous 26 d’octubre a les 17 hores s’enregistraran en directe els pòdcasts de Ràdio Primavera Sound ‘Oye Polo’ i ‘La Trinae’.

Així és que aquest dimecres, 25 d’octubre, a les 10.30 hores a la plaça de Barcelona de Tortosa, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez, inaugurarà el pòdcast de la Queta junt amb l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan Farnós, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l’Ebre, Victòria Almuni Balada.

Anterior
S’acosta una nova edició del FRAME Film Festival, un festival de curtmetratges  itinerant de Sant Jaume d’Enveja
play modes forms Següent
Playmodes Forms a Lo Pati