Montse Sérvulo, la pagesa de La Ràpita que protagonitza la nova campanya d’Estrella Damm

En aquesta ocasió, ella posa cara a les persones productores dels productes de proximitat amb els que Damm elabora la seva cervesa.

La Montse Sérvulo era llibretera, però va canviar les estanteries de llibres per dedicar-se al conreu de l’arròs. Aquest arròs, però, juntament amb la seva cuidadora, han pres un protagonisme inesperat perquè són el motiu principal de l’anunci que Estrella Damm, la prestigiosa marca de cervesa, ha difós a les xarxes socials.

La campanya que en aquesta ocasió engega Estrella Damm va orientada a donar a conèixer la cara de les persones que produeixen els productes de proximitat amb els quals Damm elabora la seva cervesa: amb arròs del Delta de l’Ebre, llúpol de Prades, blat de Lleida, tots ells productes de primera qualitat criats a casa nostra, en diferents indrets del país, però en tot cas, donant compliment a la voluntat de producte de Km 0 que tant defensa la marca.

Montse Sérvulo, la protagonista

El seu somriure no deixa espai pel dubte: la Montse és feliç fent de pagesa i treballant la terra amb la que es va comprometre per amor, renunciant, fins i tot, a fer de llibretera, ofici al que es va dedicar durant prop de 30 anys, però que va començar a decaure deixant de ser rendible.

L’amor, doncs, la va portar a conrear i portar els números dels camps d’arròs de la seva parella i com que ell viatjava molt, ella es va anar implicant cada cop més en el treball del camp d’arròs. Avui  administra més de 300 hectàrees d’arrossars i conrea una finca particular. També forma part de l’Associació de Dones del Món Rural, una xarxa col·laborativa que té com a finalitat visibilitzar el paper de les dones que es dediquen al camp i a totes les tasques que aquest treball demana.

Per a la seva nova campanya publicitària la prestigiosa marca de cervesa Damm buscava persones com la Montse Sérvulo, cara visible de la reivindicació històrica i sempre difícil, del paper de la dona al Món Rural que a més, també està molt compromesa en l’elaboració de productes de proximitat de qualitat extra.

Ara que la Montse Sérvulo és la protagonista d’aquest anunci la podreu veure somrient, contenta, satisfeta de ser la digna representant de les dones que es dediquen a l’ofici sempre dur i compromès del conreu de la terra. I cal tenir present, també, totes les Montse Sérvulo que ella representa i que es poden emmirallar en el seu exemple.

Anterior
Arrenquen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a Deltebre
Següent
El primer autobús de biogàs de les Terres de l’Ebre comença a circular