El primer autobús de biogàs de les Terres de l’Ebre comença a circular

L’ha posat en circulació el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta del primer vehicle que donarà servei a la Línia Exprés.cat e3 i a la línea regular L1011, que connecta el Montsià i el Baix Ebre.

Es proveirà amb el biogás que es genera a partir de residus agraris, ramaders i industrials de la planta Biometagas de la Galera. L’autobús el flota la companyia HIFE.

A banda també, és el primer autobús alimentat per biogàs que posa en marxa la Generalitat de Catalunya i el primer que circularà per les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un pas important que el Departament de Territori i Sostenibilitat fa a favor de la connectivitat i la descarbonització del territori, i pel bé de la sostenibilitat, l’economia circular i la lluita contra la crisi climàtica.

Un autobús singular

 

Aquest nou transport és propietat de la HIFE. Té una capacitat per a 63 viatgers i el dipòsit pot contenir fins a 1260 litres de gas, que és el seu combustible.

Farà una doble servei: per un cantó la Línia exprex.cat e3 que enllaça Tortosa, Amposta, La Ràpita i Alcanar, i la Línia regular L1011 que enllaça Tortosa, Santa Bàrbara, Godall, La Galera i La Sènia.

Anterior
Montse Sérvulo, la pagesa de La Ràpita que protagonitza la nova campanya d’Estrella Damm
Següent
Les Terres de l’Ebre participaran en la 7a edició de “Benvinguts a Pagès, la Festa”