L’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa compleix 20 anys

El dia 31 d’agost s’obre el nou període de matriculació de cara al curs 2022-23.

L’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa ho té tot a punt per iniciar, el dia 31 d’agost, el període de matriculació que es correspon al curs 2022-23. Aquest nou curs lectiu l’Escola oferirà del nivell A1 fins al B2 d’alemany i francès i del nivell A1 fins al C2 d’anglès.

L’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa fa vint anys que està en actiu i s’ha convertit en el referent de l’ensenyament públic d’idiomes i de qualitat de les Terres de l’Ebre. És la única EOI que imparteix alemany i anglès es pot estudiar al matí, a la tarda i al vespre.

Una de les principals novetats de cara a la campanya de matriculació que està a punt d’arrencar és que comptarà amb noves bonificacions en el preu de la matrícula, consistents en el descompte d’un 50% per estudiar una segona llengua. També és interessant la matrícula d’actualització, enfocada a l’alumnat que fa un temps que no estudia cap idioma i vol tornar a fer un curs que ja va aprovar.

Les EOI gestiona certificacions acadèmiques reconegudes arreu de l’Estat espanyol i validades pel Consell d’Europa per mitjà del Marc Europeu de Referència que es poden obtenir tant en convocatòria oficial, com en convocatòria lliure.

A la web www.eoitortosa.com es pot consultar tota l’oferta de cursos i horaris i també us podeu informar de forma presencial a la seu de l’escola, al carrer St. Domènech, per correu electrònic (eoitortosa@xtec.cat) o per telèfon, al 977 440 079.

Anterior
Torna el festival Eufònic amb més força que mai
Següent
Tot a punt pel Terres Travel Festival de cinema