La Fira de Mostres d’Amposta arrenca amb més d’una setantena d’expositors

La Fira de Mostres d’Amposta s’inaugurarà el proper 6 de desembre i, com els darrers anys, serà d’accés gratuït.

Més d’una setantena d’expositors participaran en la 61a edició de la Fira de Mostres d’Amposta. Tindrà lloc del 6 al 9 de desembre al recinte firal 1 d’Octubre d’Amposta . Presenta com a gran novetat l’organització de l’espai Ebre Events en una ubicació diferenciada de la resta.

I és que, mentre que la fira multisectorial s’ubicarà a la carpa instal·lada a la zona firal, els expositors vinculats a Ebre Events es concentraran al pavelló de les pistes blaves, que s’habilitaran per aquesta finalitat. “Vam iniciar Ebre Events al 2019 i després de la parada de la pandèmia, vam retornar l’any passat amb més expositors; enguany fem un creixement dedicant-li aquest espai diferenciat”, destaca l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

“Omplir una fira multisectorial no és fàcil”, ha destacat l’alcalde, “i és per això que cal agrair la tasca de l’àrea de Turisme i Fires per completar tota la fira i assolir les xifres de participació dels darrers anys”.

“Hi ha expositors fidels amb la Fira que segueixen venint any rere any. I també tenim altres expositors que enguany venen per primer cop. D’altres que repeteixen després de provar-ho l’any passat”, explica l’alcalde, tot posant èmfasi també amb aquells expositors que són empreses vinculades amb la sostenibilitat i la seva voluntat de fer un planeta millor. “Estem alineats amb l’Agenda 2030 i també ens enorgulleix que les empreses que estan a la Fira ho estiguin”, diu l’alcalde, qui també ha destacat que segueixen tenint molta importància a la Fira tots els expositors del sector automoció i maquinària agrícola i també la zona de firaires”.

Un programa d’actes complet

La regidora de Turisme i Fires, Inés Martí, ha destacat el fet entre 5 i 6, l’espai firal funcionarà sense so ni llums fortes. Està pensat per les persones que tenen sensibilitat lumínica i de so puguin visitar la Fira cada dia en aquesta franja horària.

Pel que fa al programa d’actes, la Fira de Mostres d’Amposta arrancarà dimecres 6 al matí a les 11h. La inauguració oficial serà a càrrec de l’empresari ampostí Jacinto Romaní.

També dins el marc de la fira serà la Nit de la Cultura i la Gala de l’Educació . Tampoc faltarà el tradicional Concurs de paelles (dijous 7 de desembre) que enguany està patrocinat per la Cambra Arrossera d’Amposta. El programa d’actes es complementa amb xerrades i presentacions de llibres a l’auditori municipal. També exhibicions eqüestres a la pista eqüestre així com demostracions, desfilades i showcookings a l’espai Ebre Events.

Anterior
Els restauradors de les Terres de l’Ebre triomfen a la gala de la Guia Michelin
Següent
Jornades de portes obertes als jaciments d’art rupestre de les Terres de l’Ebre i de Catalunya

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

5 + 1 =