CANAL TE produeix “Colors on Tour”

“Colors on Tour” és la primera sèrie de TV catalana que tracta el món LGTBIQ+ rural.

Aquest dimarts 30 d’abril es presenta a la sala Vernissage de Gurb (Vic) el nou programa ‘Colors on Tour’. És la primera sèrie de televisió que es fa a Catalunya dedicada al món LGTBIQ+, una coproducció de CANAL TE, La Xarxa i l’associació Okey Productions, amb seu social a Roquetes.

La sèrie, de dotze capítols, ha despertat expectació en el sector audiovisual. Serà el primer cop que es podrà veure, en català, un producte d’aquestes característiques.

Colors on tour ha viatjat per tot Catalunya durant el primer quadrimestre de l’any a la recerca d’històries personals que formen part del col·lectiu. Els conductors del programa són Roger Font i la vedette La Mega Pubilla. Ella conduiran la furgoneta de CANAL TE per diferents indrets de tot el territori català. L’Ampolla i Roquetes, en el cas de les Terres de l’Ebre. Es farà des d’una òptica perifèrica i rural, per socialitzar i mostrar la realitat del col·lectiu LGTBI+ sense estereotips.

La Mega Pubilla i Roger Font, són els presentadors del Colors on Tour. El programa ha estat Lleida, Girona, Roda de Ter, Roda de Berà, Vilobí d’Onyar, Vic, Sant Quirze, Palamós, Alcoletge i Barcelona. El primer episodi, que es podrà veure aquest dissabte a les 22h per Canal TE i per totes les televisions locals de Catalunya adherides a La Xarxa, coneixerem la vida de l’activista trans Victòria Monique, coneguda també com La Barbie Calva.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat

El projecte té el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, i ha estat una iniciativa del presentador de CANAL TE, Roger Font, qui a partir de l’aprovació d’aquest projecte ha assumit des de l’associació de la que és president, Okey Productions, les tasques de coordinació i presentació, a partir d’una idea original de Judit Porta, també productora executiva en representació de La Xarxa.

Els tècnics d’Ebre Digital SL i de CANAL TE que participen al programa són els realitzadors Miki Colomer i Enric Soria, a més de Simona Zaharia com a càmera i Lluís González com ajudant de documentació i guió. També han col.laborat al projecte, els ajuntaments de l’Ampolla i Roquetes.

On i quan es podrà veure?

Colors on Tour es podrà veure a Canal TE aquest dissabte a les 22h i en reemissió diumenge a les 9h, 14.30h, 21h, dilluns a les 13h, dimarts a les 21.30h i Dimecres a les 13h i 19h. També es podrà veure a totes les televisions locals de Catalunya adherides a La Xarxa. Igualment es podrà seguir en streaming a la web de Cana TE i per Smart TV i app mòbil a la plataforma LaXarxa+ Els programes es podran recuperar tant a la web de CanalTE com a LaXarxa+

Anterior
L’Ajuntament de l’Aldea consolida l’Aula Natura amb les escoles de la població
Següent
La Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre de Jesús, a punt d’obrir les portes