L’Ajuntament de l’Aldea consolida l’Aula Natura amb les escoles de la població

 
L’Ajuntament de l’Aldea ha consolidat el compromís amb la natura i l’educació ambiental a través de l’Aula Natura. Es tracta d’una iniciativa conjunta de les regidories d’Acció Urbana i Rural i Acció Cultural i Educativa. Situat al Talús de Carvallo, l’Aula Natura és el punt neuràlgic per al foment dels valors ambientals i el coneixement de les espècies autòctones.
 
En una jornada plena d’activitats, els alumnes de l’Escola Bressol del Delta, de l’Escola 21 d’abril i de l’Escola Maria Garcia Cabanes han participat en diverses iniciatives. Han estat centrades en la preservació de la natura i el respecte pel medi ambient.

Entre les activitats destacades, els alumnes han plantat una gran varietat de plantes aromàtiques autòctones, creant una representació de la bandera de l’Aldea. També han realitzat un treball manual de reciclatge creant petits jardins dins de tubs de paper. Així podran seguir l’evolució a les seves aules i posteriorment replantar als seus horts escolars.

L’Ajuntament i Aula Natura

Els objectius que s’ha marcat l’Ajuntament són:

  • Recollir tots els valors del PEE, com ara el foment de la convivència dels alumnes dels centres educatius.
  • Donar oportunitats per fer activitats diferents i integradores.
  • Tenir cura del seu entorn.

Annabel Blanc, regidora d’Acció Cultural i Educativa ha comentat: “Valorem molt positivament la participació dels alumnes en aquestes activitats, ja que els permet gaudir d’una jornada a l’aire lliure, i els impulsa a treballar valors fonamentals com la convivència, la cura del medi ambient i el reciclatge”. 

Aprofitant també la celebració de la setmana de Sant Jordi, els participants han gaudit d’activitats a la biblioteca municipal, reforçant així els lligams entre cultura, educació i respecte pel medi ambient.
 
L’Ajuntament de l’Aldea està compromè amb la preservació del medi ambient i l’educació ambiental amb l’Aula Natura. Per això promou iniciatives que fomenten el respecte i la conscienciació sobre la importància de la natura.

ebrelumen festival de videomaping Anterior
Deu poblacions de la Ribera d’Ebre gaudiràn d’EbreLumen el Festival de Videomapping a la Natura.
Següent
CANAL TE produeix “Colors on Tour”