Arriba sobre rodes la 3a edició del Motocròs d’Hivern d’Amposta

El Motocròs d’Hivern es celebrarà aquest cap de setmana. És una cita imperdible per a tots els amants de les curses de motos.

Organitzat pel Moto Club Amposta, aquesta entitat espera que participin en l’edició d’enguany uns 130 pilots de diferents categories, que es veuran les cares per cremar roda al circuit Oriola Parc d’Amposta.

Les curses dels més joves es portaran a terme dissabte, dia 16 de març, i la de sèniors i veterans diumenge 17 de març. La prova és puntuable per a la Lliga catalana de Motocròs i el Campionat Provincial.

Aquests són els horaris per categories

Horaris del Motocròs d’Hivern per a les categories MX SÈNIOR, MX JÚNIOR, AFICIONATS, MX+35, MX+45 i MX+45: Horaris Lliga MX-Grans 2024-Amposta

Horaris per a les categories MX50, MX65A, MX65B, MX85 Juvenil i MX85 Cadet: Horaris Lliga MX-Infantil 2024-Amposta

Així, amb prop d’un centenar de socis i amb diverses cites competitives ja consolidades en el seu haver, el Moto Club Amposta també aprofitarà la celebració de la prova per entregar els premis als campions provincials de l’any passat de les diverses categories.

Convé ressaltar que dissabte es farà al lliurament de premis de les categories infantils, mentre que el diumenge es farà el lliurament a les categories d’adults.

Aleshores, els noms i categories dels guardonats es poden consultar seguint aquest enllaç.

El Moto Club Amposta

En síntesi, el Moto Club Amposta és una entitat esportiva catalana dedicada al motociclisme que fou fundada a Amposta, Montsià, el 1973. Organitza anualment proves puntuables per al Campionat de Catalunya de trial per a nens i de motocròs, per a les quals fa servir el circuit de l’Oriola, homologat per la Federació Catalana de Motociclisme. El títol més destacat del seu palmarès és el Campionat de Catalunya de resistència d’automàtics en asfalt (1990). Ha rebut la distinció de millor club català organitzador de proves infantils de motocròs (2004 i 2007) i de trial (2009).

Anterior
L’Oficina Jove de la Ribera d’Ebre convoca el XX Premi Jove de la Ribera d’Ebre
Següent
Alba Vilas Baiges serà la pregonera de l’Unicorns Pride 2024