Arriba a Jesús la novena edició de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut

Tot a punt per a una nova edició de la “Setmana de l’Activitat Física i la Salut” a Jesús.
Organitzada per L’EMD de Jesús, entitats i clubs del poble vinculats al món de l’esport i en la col·laboració de l’Institut-Escola Daniel Mangrané, CEE Sant Jordi i Centre Icària, s’han programat una cinquantena d’activitats vinculades al món de l’esport i la salut entre els dies 9 i 16 de març. Totes elles adaptades a tots els nivells i sempre acompanyades, i guiades en tot moment, pels membres de les entitats organitzadores.

Convé ressaltar que cada cop més, en la pràctica de l’exercici físic de forma regular, introduint-lo en la nostra vida com una mena de joc i d’esbarjo per fugir de les rutines del dia a dia. És important activar i potenciar un estil de vida saludable a través de l’esport.

Premis de l’esport a Jesús 


Dissabte 16 de març, a les 19.00 h, el pavelló de Jesús acollirà l’acte de lliurament dels “Premis de l’Esport Jesusenc”. En aquest es premiaran a esportistes i clubs pels mèrits obtinguts durant la temporada 2022/2023. També hi haurà premis a la trajectòria, constància i dedicació envers l’esport.

Efectivament, obrirà l’acte ASSIDE amb una peça teatral física inclusiva anomenada “Assaig plural”. En el transcurs de l’acte patinadores del Club Patí realitzaran diverses exhibicions.


Així, també hi haurà premis a la trajectòria, constància i dedicació envers l’esport. En motiu del 30 aniversari de l’EMD es farà un reconeixement a tots els guanyadors i a les entitats esportives d’aquests darrers anys.

18a Fira de l'Arros i el Comerç Anterior
Arriba la 18a Fira de l’Arròs i el Comerç, i el Sun Rice Festival a L’Aldea
Següent
L’Oficina Jove de la Ribera d’Ebre convoca el XX Premi Jove de la Ribera d’Ebre