Arriba la 18a Fira de l’Arròs i el Comerç, i el Sun Rice Festival a L’Aldea

18a Fira de l'Arros i el Comerç

Del 19 al 21 d’abril, l’Aldea serà l’epicentre de la gastronomia, la cultura i la música al cor del Delta amb la Fira de l’Arròs i el Comerç i el Sun Rice Festival.

La formula d’èxit de la Fira de l’Arròs i el Comerç i la 1a edició del Sun Rice Festival, eclipsarà les Terres de l’Ebre amb propostes interessants per totes els edats.

La Fira que s’inaugurarà divendres 19 d’abril, a càrrec del destacat empresari aldeà Valentí López, estarà com sempre carregada d’activitats, com el concert de primavera de la Banda Musical Verge dels Prats, el joc més que esperat de trobar les carxofetes per als més menuts, la trobada de puntaires, o la nova edició de la Diada de l’Arròs Col i Fesols.

Camela, un dels plats forts

Per l’altra part, un dels plats forts de la Fira serà el concert de Camela que serà el cap de cartell del Sun Rice Festival i que ja compta amb més de 2000 entrades venudes.

Més de 2.000 persones ja tenen la seua entrada (els joves d’entre 18 i 30 anys poden aconseguir les entrades amb descompte, gràcies a l’abonament cultural jove, per gaudir de la primera edició del Sun Rice Festival de l’Aldea.

La Fira de l’Arròs es transforma aquest 2024 per convertir-se en una experiència única que combinarà gastronomia, cultura i música en un espai idíl·lic.

Reggaeton de la mà de José de las Heras i els èxits de sempre gràcies al duet Camela sonaran al cor del Delta i maridaran unes jornades dedicades al producte que més caracteritza el territori. L’arròs es podrà gaudir en tots els seus formats, també en versió sushi.

Per tant, què és el Sun Rice Festival? Una experiència creada per Mítics Club, l’espai discoteca de l’Aldea ubicat al recinte del Pla dels Catalans. L’experiència es veurà reflectida al recinte de festes de l’Aldea durant la 18a Fira de l’Arròs de la localitat del Baix Ebre.

Tota la programació

Divendres 19: degustació de sushi a la Fira de l’Arròs amb activitats musicals durant tot el dia. A la nit, música amb diversos artistes liderats pel cap de cartell José de las Heras. Entrada +16 anys.

Dissabte 20: degustació d’arrossos i activitats musicals durant tot el dia. A la nit, concert en directe de Camela, espectacle per a totes les edats. A més, festa Mandanga, amb èxits comercials actuals i de la dècada dels 2000.

Entrades i abonaments

  • Entrada 19 abril: només accés per a la festa nocturna del primer dia del Sun Rice Festival.
  • Entrada 20 abril: arrossos i concert de Camela.
  • Abonament: accés per als dos dies i totes les activitats.
  • Abonament Bo cultural: accés per als dos dies amb descompte per a joves entre 18 i 30 anys.
  • Entrada infantil 20 abril: accés al concert de Camela per als petits de la família.
  • Entrada Mandanga 20 abril: accés a la festa Mandanga del dissabte.

Mítics Club

Així, Mítics Club és un espai discoteca ubicat a l’Aldea, a l’interior del recinte del Pla dels Catalans. Inaugurat oficialment l’estiu del 2021, s’ha convertit en un punt de trobada clau al sud de les Terres de l’Ebre. La discoteca compta amb marques pròpies, com Mítics 90, basada en música remember; LoudClub, de música techno, o Lo Vuelo, de música comercial i reggaeton. I a més, l’espai es pot llogar per festes privades i acull festivals de gran repercussió com l’International Dub Gathering.

Anterior
Lo Pati d’Amposta presenta una exposició de Paula Artés
Següent
Arriba a Jesús la novena edició de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut