Amposta proposa una nova edició de Terres Tast, un projecte per impulsar el turisme responsable

TerresTast és una iniciativa de l’Ajuntament d’Amposta i Terres Landscape and Travel Communication.

 

La setmana entrant, del 22 al 25 de setembre, Amposta acollirà la celebració de la segona edició del Terres Tast, un projecte que té com a objectiu impulsar el turisme responsable i sostenible mitjançant diverses activitats com ara tastos de vi, mostres gastronòmiques, projeccions i una demostració culinària amb elaboracions a partir d’Arròs Montsià.

En la programació del Terres Tast destaca  la projecció de tres documentals recentment guardonats al Terres Travel Festival. Es tracta de la francesa “Mamody, l’últim excavador de baobabs”, la portuguesa “Silêncio, les veus de Lisboa” o la balear “Records de Puerto Rico”. També es projectaran els documentals “Islàndia, paradís dels frarets” i “Estimat plàstic, una història d’amor tòxica”. Tots els títols estan subtitolats al català. Els passis són gratuïts amb registre previ a través de la web.

Un dels principals objectius del Terres Tast és la promoció de la rica gastronomia de la zona. Per això dissabte 24 de setembre a les 12 del migdia es portarà a terme una demostració culinària amb arròs Montsià a càrrec del professorat i l’alumnat de l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa. El preu del tiquet per poder fer un tast és de 5 euros i es pot adquirir a través de la web de Terres Tast. 

A un bon menjar no hi pot faltar un bon vi. El tast serà previ a les projeccions del dia 24 de setembre gràcies a la col·laboració de Laquarta de Sant Josep Vins.  Dissabte 25 al vespre, el restaurant Els Ullals oferirà un tast gastronòmic amb plats cuinats amb Arròs Montsià i productes quilòmetre 0 a l’exterior de la Torre.

D’aquesta forma Terres Tast serveix com a pòrtic al Dia Mundial del Turisme que es celebrarà el dia 27 de setembre.  El programa i el formulari d’inscripcions a les activitats es troben disponibles al web www.terrestast.com.

 

Anterior
La Fundació Plegadis de La Ràpita proposa dues activitats per aquest cap de setmana
Següent
Cap de setmana dedicat a l’ornitologia al Delta Birding Festival