Activitats per a tots els públics al Castaween de Tortosa

Al Castaween hi haurà activitats lúdiques a la plaça de l’Ajuntament. Els comerços participaran en la ruta del Truc o Tracte i a les 00.00 del 31 d’octubre es farà una festa al pavelló firal.

Paral·lelament Tortosa celebrarà la festa de la Castanyada i Halloween del pròxim 31 d’octubre, el Castaween, amb un ampli programa d’activitats, sobretot adreçat al públic familiar i joves. Està organitzat amb la col·laboració de l’Agrupació Comercial Tortosa Més i del Club de Futbol Tortosa Ebre. El regidor de Joventut i Oci, Víctor Grau i el president del Club de Futbol Tortosa Ebre, Marià Curto, han presentat avui les activitats previstes.

“Segons això, Castaween combina tradició amb modernitat. A Tortosa organitzem aquesta celebració amb entitats del municipi amb l’objectiu de fer sortir la gent al carrer i dinamitzar la ciutat”, ha dit Grau.

Els actes del Castaween

Els actes començaran a les 16.30 a la plaça de l’Ajuntament. Hi haurà parades amb castanyeres que repartiran castanyes i moniatos i a partir de les 17.00 hores s’iniciarà la ruta del Truc o Tracte. Es comptarà amb la participació de més d’un centenar d’establiments, que una carabassa a l’aparador, indicatiu que el comerç participa en la campanya. A les 17.30 hi haurà un espectacle infantil i després sessió de disco mòbil i concurs de disfresses. Es lliuraran premis, prèvia inscripció, en tres categories (infantil, juvenil i adult).

A banda d’això, la programació de Castaween es clourà amb una festa al pavelló firal de Remolins, organitzada pel Club de Futbol Tortosa Ebre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa.

“Així que a Tortosa feia falta una festa a la nit per evitar que la gent marxi i poder gaudir de la celebració”. Tanmateix, Curto també ha destacat que el club té la voluntat de participar en la vida activa de la ciutat. “Volem ser més que un club”, ha conclòs Curto.

La festa començarà a partir de la mitjanit.

Anterior
Neix a Ulldecona Varietès Col·lectiva, una iniciativa per dinamitzar la cultura i l’economia
Següent
Ruralisme i patrimoni natural al Festival Terra Roja

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

5 + 4 =