Tot a punt per la Fira de Nadal d’Ascó

Es celebrarà aquest proper cap de setmana, el 2 i 3 de desembre.

El recinte firal estarà obert i a disposició del públic entre les 11 del matí i les 9 del vespre en horari continuat.

Les persones que assisteixin a aquesta Fira d’Ascó hi trobaran tot el que cal per gaudir de les festes de Nadal, donat que aquesta fira aplega un bon seguit de paradistes i firaires que, donada la fama de la convocatòria, hi acuden cada any.

Bàsicament, la Fira de Nadal d’Ascó és una actuació impulsada des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament per tal de promocionar el comerç, els productors i l’activitat comercial, amb la voluntat de promoure el creixement econòmic i contribuir a la difusió del patrimoni cultural, les tradicions locals i fomentar la cohesió social.

Els diferents comerços d’Ascó que participin podran gaudir d’una plataforma de llançament i promoció per als diversos productes que es presentin d’una manera directa al consumidor.

Així doncs, de forma paral·lela també es portarà a terme a Ascó la XII Mostra del Cava – Vi escumós – Corpinnat d’Ascó. És una fira de degustació i venda de caves i vins escumosos oberta a tots els caves. També és una forma de combinar les activitats pròpies d’un mercat de Nadal amb els tastos de cava.

Finalment, aquesta és una trobada que es pot portar a terme en família. Les activitats que formen el programa de la Fira i la Mostra de Cava són gratuïtes. Podeu consultar-lo aquí.

3 empreses de la Ràpita premiades Anterior
Tres empreses del Montsià premiades per les seves propostes turístiques
Següent
Temps d’Advent a les Terres de l’Ebre: un viatge a la tradició del Nadal

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

9 + 1 =