Tot a punt per iniciar la setantena de rutes guiades per descobrir Amposta

Les regidories de Turisme i Cultura d’Amposta han programat per enguany més d’una setantena de rutes guiades per descobrir la història, la natura i el patrimoni de la ciutat.

La proposta, aquesta vegada, s’ha ampliat amb 20 rutes més de les que ja s’oferien l’any 2022. “L’oferta ha tingut molt bona acollida i és per això que enguany s’ha ampliat”, destaca l’alcalde, Adam Tomàs.

Per fer més atractiva l’oferta a la ciutadania d’Amposta i al públic en general, l’Ajuntament ha creat una oferta 2×1 en les entrades per a la població local d’Amposta. Les persones interessades només hauran de comprar una entrada i podran venir dues persones, acreditant a l’inici de la ruta, que son residents de la ciutat.

Altres novetats són que les visites guiades a la Torre de la Carrova també inclouen la visita a la Vila Romana. S’han incrementat el nombre de rutes amb bicicleta per fomentar-ne l’ús, i s’han afegit dues rutes amb caiac a l’estiu pel riu Ebre. La finalitat és descobrir la història que amaga el castell, la façana fluvial i també l’Illa de Sapinya.

Com l’any passat, s’oferiran visites guiades al Poble Nou del Delta durant l’estiu, que finalitzaran amb les espectaculars vistes des del campanar.

També hi haurà rutes eventuals com les de la Batalla de l’Ebre, la literària amb motiu de l’any Arbó, les modernistes a la Festa del Mercat, entre moltes altres propostes.

Els preus de les rutes van del 5€ als 15€. Totes aquestes rutes guiades i d’altres activitats, es poden consultar i reservar a www.turismeamposta.cat/esdeveniments

Anterior
Josep Caparrós: “Hem de ser capaços de mirar el mar 365 dies a l’any”
Següent
Xavier Faura: “Hem de dinamitzar el cicloturisme i potenciar la marca turística Reserva de la Biosfera”