Som(Riu) Fest anuncia la segona edició del festival

Som(Riu) Fest és el festival que aglutina en un mateix temps i espai la cultura popular i contemporània de les Terres de l’Ebre.

Som(Riu) Fest ara engega una gira: la #GiraDegoteig. Són tres jornades que condensaran l’essència del festival a tres poblacions de les TTEE:

Roquetes (13 d’abril), Amposta (11 de maig) i Arnes (1 de juny).

Convocatòria oberta d’artistes

Com a segona novetat, aquest any el projecte obre convocatòria artística i de voluntaris/es tant per a Som(Riu) Fest com per a la #GiraDegoteig. El termini comença el dia 10 de gener (inclòs) i finalitza el 12 de febrer a les 23:59h.

Per concretar les bases i l’enllaç al formulari d’inscripció de propostes i candidatura es poden trobar a la pàgina web somriufest.cat i a les xarxes socials: Instagram i Facebook.

Donat que Som(Riu) Fest va celebrar la seva primera edició els passats 17 i 18 de juny de 2023 a la Platja Fluvial i Bosc de Ribera d’Aldover superant expectatives.

Així, més a més, aquest passat mes de desembre va rebre un reconeixement a la categoria de cultura dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona i ha entrat a formar part de la marca Festivals Terres de l’Ebre.

Anterior
La Torre de la Carrova d’Amposta s’il·lumina pels drets humans
Següent
El concert immersiu ‘Contorns’ a Lo Pati d’Amposta