El concert immersiu ‘Contorns’ a Lo Pati d’Amposta

Lo Pati, el centre d’art de referència a Amposta, ha estrenat l’obra ‘Contorns’, de Playmodes. Es tracta d’una experiència sensorial única que neix a partir de l’observació dels processos geològics del delta de l’Ebre.

“Contorns” forma part de l’exposició “FORMS – Música visual generativa” de Playmodes, de la que es pot gaudir a Lo Pati fins al proper 21 de gener.

Contorns

 El seu compositor és Santi Vilanova. Es tracta d’una composició extravagant per a flauta, clarinet, saxo i elements electrònics. Utilitza algorismes i una notació gràfica per transformar elements com el fang i els sediments del riu en una experiència musical.

Els membres de l’ensemble CrossingLines són els encarregats d’interpretar la partitura del concert, que apareix projectada en forma de relleu al darrere dels músics. Mentre les notes passen, els artistes de CrossingLines es fusionen amb el paisatge videoprojectat, convertint contorns geomètrics en contorns sonors.

Així doncs, es tracta, doncs, d’una obra musical, sensorial i artística que combina diverses disciplines. Fins el dia 21 es pot experimentar en el marc incomparable de Lo Pati d’Amposta.

Anterior
Som(Riu) Fest anuncia la segona edició del festival
Següent
Finalitza l’adequació del jaciment arqueològic de Sebes

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

+ 47 = 50