Santa Bàrbara es prepara per celebrar la XXVII Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç

Santa Bàrbara celebrarà els dies 24, 25 i 26 de novembre, la XXVII Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç. Aquesta fira és l’aparador principal de l’oli d’oliva de la localitat i de la comarca.  Es tracta d’una mostra anual dels millors olis, dels quals també es podrà fer la degustació de les millors varietats i on es recupera l’essència més viva de la tradició del poble.

A la Fira hi participaran més de seixanta expositors i a banda, hi haurà una sèrie d’activitats complementàries, com concursos, demostracions de preparació de terreny i plega d’olives tradicional, passejades amb carros i rutes etnogràfiques, tallers, xerrades, conferències, esmorzars, degustacions i mostres gastronòmiques.

Jornades Gastronòmiques de la Cuina i de l’Oli

El municipi també durà a terme les XXVI Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli. En aquesta ocasió hi participaran tres establiments del municipi: Diego, Venta de la Punta i The New Charly.

Ara bé, fora d’aquestes dates, tothom qui vulgui pot degustar la bona cuina del territori i les elaboracions més exquisides. Tot plegat, regat amb oli d’oliva que elaboren les cooperatives locals.

Santa Bàrbara, a la comarca del Montsià, és reconeguda per la seva gastronomia, per la varietat i qualitat dels seus productes i per la seva restauració.

La seva cuina combina els sabors del mar i de la muntanya. Van de les millors carns i una variada i excel·lent varietat de peix i marisc.

Anterior
Han començat les I Jornades de Memòria Democràtica a La Sénia
Següent
Arrenca la 2a edició de “Joguines solidàries” d’Imagina Ràdio

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

21 + = 30