Neix “Vetllades de la Biosfera”

‘Vetllades de la Biosfera’, és una iniciativa que combina gastronomia, patrimoni i art. L’objectiu és promocionar la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Els deps. de Cultura, Acció Climàtica i el COPATE organitzen quatre sopars en espais patrimonials d’interès, amb productes i productors de proximitat i actuacions musicals

Combinar gastronomia, patrimoni i art per promocionar la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre és l’objectiu de la iniciativa ‘Vetllades de la Biosfera’ .

Amb l’impuls d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Impulsada pel departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, el departament de Cultura i el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), la iniciativa consisteix en l’organització de quatre sopars en espais patrimonials, amb productes i productors de proximitat i actuacions musicals.

‘Vetllades de la Biosfera’ s’inicia el proper dijous, 9 de novembre, al Casino Recreatiu i Instructiu d’Amposta, amb la cuina d’Albert Guzmán i l’actuació musical del grup ‘Aurins’.

Continua el dijous 16 a la fàbrica de xocolates CREO de Tortosa, amb el Restaurant El Caçador i l’actuació de ‘Terralta Sessions’. El dijous 23 l’activitat tindrà lloc a Ca Don Joan de Vinebre, amb David Mosseguí del Restaurant Sibarites i l’actuació de Maria Mingorance i Pau Ortiz.

Així doncs, dijous 30 serà al Convent de Sant Salvador d’Horta de Sant Joan amb la cuina de nou del Restaurant Sibarites i el quartet ‘Accent Ensemble’.

A les 19.30 h es farà una visita a l’espai patrimonial, a continuació s’iniciarà el sopar i, a les postres, s’iniciarà l’actuació musical.

Sobre les “Vetllades de la Biosfera”

“Gaudirem d’espais, productors, restauradors i actuacions del territori de primera qualitat: vivim en un territori únic, envoltat de dos parcs naturals i amb una gastronomia i uns productes de km 0 excepcionals. Ens ho hem de creure i a tothom qui ens visita”, ha assegurat el president del COPATE, Ivan Garcia Maigí,

Abans és un punt de sortida de “moltes activitats que impulsarem per promocionar la marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre”.

A banda d’això, la dir. dels SSTT de Cultura a les TTEE ha explicat que s’ha optat per llocs emblemàtics civils, industrials, senyorials i religiosos.

“Hem volgut combinar espais patrimonials i moment artístic donant importància al patrimoni. Les Terres de l’Ebre viu un moment emergent”, ha explicat Almuni.

Ha emfatitzat en la iniciativa per visualitzar que les Terres de l’Ebre són un espai potencial on cuidem el present, el futur i les tradicions”.

“La Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre té tres pilars fonamentals:

– El patrimoni material i immaterial, el producte –som la Reserva amb més varietat d’Europa– i el turisme que pugui valorar el paisatge.

– El producte i la cultura

A les ‘Vetllades de la Biosfera’ es combinem aquests tres pilars perquè la gent visualitzi, tasti i degusti la Reserva de la Biosfera”

Així, el preu del sopar és de 30 euros i la meitat de la recaptació es destinarà a l’ONG Metges Solidaris de Catalunya. Les inscripcions ja estan obertes a: https://www.copate.cat/ca/el-consorci/avisos/apuntat-a-les-vetllades-culturals-de-la-biosfera-aquest-mes-de-novembre .

Anterior
Les Jornades Gastronòmiques i Diada del Llagostí
Següent
Expoclick presenta una mostra de 16 diorames a Amposta

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

5 + 2 =