Expoclick presenta una mostra de 16 diorames a Amposta

La fira de clics, Expoclick, tindrà lloc a la zona del pavelló firal, del 10 al 12 de novembre.

La fira “Expoclick, un riu de cliks” compleix 11 anys exposant 16 diorames al pavelló firal, del 10 al 12 de novembre.

“És un esdeveniment que ha sigut un èxit en totes les edicions. Des de l’Ajuntament continuem apostant per la capacitat de crear sinergies entre entitats i l’administració i pel gran nombre d’activitats que es fan al voltant, que conviden a participar i ens converteixen en un punt d’atracció”, reblava l’alcalde, Adam Tomàs.

L’Expoclick l’organitza l’Ajuntament d’Amposta amb la col·laboració de l’associació Somos cliks. Un dels representants de la qual i impulsor de la fira és Andreu Borràs, qui destacava que “esperem repetir l’èxit de l’any passat, la nostra expectativa és mantenir-nos o superar els 6.000 assistents, entre els quals hi ha des de famílies que venen a passar la tarda a col·leccionistes d’arreu de l’Estat”.

Al mateix temps, Borràs explicava que “es podran veure diferents diorames de totes les mides i temàtiques. Hi haurà cinc venedors especialitzats, a més de sortejos diaris, el concurs de diorames des de casa, el ’BuscaClick’ o el concurs fotogràfic #ConcursExpoclick2023”.

L’entrada a la fira té un preu d’un euro i es paga a partir dels 4 anys.

Expoclick obrirà el divendres 10 de novembre a les 18 hores fins a les 21 hores. Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 21 hores, i diumenge de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

Anterior
Neix “Vetllades de la Biosfera”
spirales_mas de barberans Següent
Mas de Barberans, El Museu de la Pauma inaugura Spirales

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

3 + 7 =