MónNatura Delta de l’Ebre organitza la visita dels flamencs

Dissabte 11 de novembre, els amants de la natura i les aus tenen l’oportunitat de presenciar un espectacle impressionant a les Terres de l’Ebre. En aquesta ocasió, els flamencs faran la seva aparició a MónNatura Delta de l’Ebre, a Amposta, oferint una exhibició de la seva elegància i bellesa.

Les Terres de l’Ebre són un territori ric en biodiversitat. Durant l’època de migració, es converteixen en una parada obligada per a nombroses espècies d’aus. Els flamencs són un dels visitants més il·lustres, i cada any, a partir del mes de setembre, arriben a aquesta zona per passar-hi l’hivern. La seva presència converteix la llacuna de MónNatura Delta de l’Ebre en un lloc de gran interès ornitològic.

Els flamencs de ben aprop

Així, l’esdeveniment de la visita dels flamencs a MónNatura Delta de l’Ebre s’ha convertit en una tradició anual que atrau a locals i turistes per igual. Es celebren activitats i tallers destinats a sensibilitzar sobre la importància de la conservació de l’entorn natural i la protecció de les aus migratòries. A banda de donar a conèixer les seves característiques, tot observant-los en directe mitjançant els telescopis des del Mirador 360º.

A banda, els qui s’apuntin a aquesta activitat, per a la qual és imprescindible fer reserva prèvia, podran gaudir d’activitats per tota la família. Des de rutes guiades fins a tallers educatius per als més petits. Tots podran aprendre més sobre la vida dels flamencs i la seva contribució a l’ecosistema del Delta de l’Ebre. A més, els fotògrafs aficionats tindran l’oportunitat de capturar la bellesa d’aquestes aus en el seu entorn natural.

Finalment, si ets un entusiasta de la natura i vols passar un dia diferent a les Terres de l’Ebre, no et perdis la visita dels flamencs a MónNatura Delta de l’Ebre. És una oportunitat única per connectar amb la natura i apropar-se a una de les meravelles de les Terres de l’Ebre.

Anterior
Les Jornades de Patrimoni Literari Ebrenc com a transformació feminista
Següent
Comença la XI Setmana del Comerç a l’Ampolla

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

35 + = 41