Comença la XI Setmana del Comerç a l’Ampolla

A més de la Setmana del Comerç, el cap de setmana se celebrarà la Festa de la Segregació amb un sopar popular, un concert de Miquel Rullo, i moltes activitats més.

La XI Setmana del Comerç porta per lema L’Ampolla és màgica. Va iniciar-se el divendres 10 de novembre a la sala de plens de l’Ajuntament de l’Ampolla, on es va distribuir el material que la Regidoria de Comerç ha preparat per als comerciants participants.

36 comerços s’han adherit a la iniciativa

De l’11 al 19 de novembre, els 36 comerços adherits a la iniciativa decoraran els seus aparadors i oferiran ofertes i promocions preparades per a l’ocasió.

Així, el dissabte 11 de novembre, durant el matí, la Rondalla Suc d’Anguila i Guardet van alegrar amb la seva música els carrers i establiments de la població. A la tarda, la Banda Juvenil, dirigida per Antoni Alburquerque, i el Conjunt instrumental de l’Escola de l’Agrupació Musical Rapitenca va fer una roda d’instruments per conèixer els instruments de banda en un concert obert al públic.

D’aquesta manera, cada dia de la setmana es promouran campanyes per potenciar els diferents productes dels establiments fomentant el comerç local.

Una temàtica diferent cada dia de la Setmana del Comerç

O sia, que les iniciatives es basaran en diferents temàtiques:

  • Dilluns, la campanya porta per nom “El món ens mira”, per aprofitar les xarxes socials.
  • Dimarts es promocionarà el producte estrella de cada negoci.
  • Dijous la campanya es basarà en “Fem Màgia”, un dia de regals i descomptes.
  • Divendres es titula “Et convido”, perquè cada establiment pugui oferir algun obsequi com un dolç o una copa de cava quan els visitin
  • Dissabte, porta per nom “Digues la teva”, i els clients tenen la paraula.

També hi ha previst per al dimecres 15 de novembre, una xerrada i un reconeixement a totes les persones jubilades darrere d’un taulell que han format part del teixit comercial de l’Ampolla.

Campanya “Compra, guanya i balla!”

Així mateix, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla ha impulsat la campanya Compra, guanya i balla!, que comença aquest dilluns,13 de novembre.

Per participar-hi s’ha d’adquirir una targeta, que s’obté de manera gratuïta als establiments adherits a la campanya o a la Biblioteca Municipal. Un cop es té aquest llibret, s’han de comprar o adquirir serveis per valor de 30 euros, o una quantitat superior a qualsevol establiment o comerç adherit a la Setmana del Comerç 2023 -es poden acumular diferents compres a un mateix comerç fins a aconseguir la quantitat de 30 euros-.

A banda d’això, el comerç posarà el segell a una de les caselles de la targeta quan s’hagi acumulat aquesta quantitat. Quan es tingui la targeta amb els segells de 10 establiments diferents adherits a la Setmana del Comerç, s’ha d’entregar a l’Ajuntament. La data límit és el 31 de gener del2024.

Convé ressaltar que entre tots els llibrets entregats, se celebrarà un sorteig amb tres premis per valor de 1.000, 500 euros i 250€. Aquests premis es podran gastar en els comerços adherits a la campanya. Aquest sorteig es farà en el marc dels actes del Carnaval 2024.

A més a més, els cent primers llibrets entregats guanyaran directament un abonament de festes.

Festa de la Segregació

Per al següent cap de setmana, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla organitza per al divendres 17 de novembre, a les 18.30 hores, un corre bars per diferents bars de l’Ampolla acompanyats de la xaranga Estrella Band.

L’inici del recorregut serà al Pub Comodoro. Hi col·labora Pub Comodoro, Blau Mar, Bar Milanés, Bar Bio Estació i Bar la Bèstia. A les 20.30 hores, a la plaça de l’Estació, hi haurà la degustació popular Fem un tastet, amenitzada per la xaranga.

El dissabte 18 de novembre coincidint amb la Festa de la Segregació, a les11.30 hores, al port pesquer, hi haurà la prova escala birres i un vermut popular.

A les 16.30 hores, tindrà lloc la transhumància de vedells a càrrec de la ramaderia Fernando Mansilla, l’inici serà a l’avinguda de la Generalitat(Pont de la Guixa).

A les 20.30, al Casal Municipal es farà el sopar popular de la Segregació. El ball serà amb l’orquestra Pensylvania. I a les 2 de la matinada hi haurà disco mòbil amb Dj. Lluís Torralbo i The Memories.

Finalment, el punt d’acabada el posarà, diumenge 19, el concert de Miquel Rullo i una xocolatada. popular.

Anterior
MónNatura Delta de l’Ebre organitza la visita dels flamencs
Següent
La nova edició del Femme in Arts a Lo Pati