L’Ampolla es prepara per viure el Carnaval 2024

La festa de les disfresses serà els dies 9 i 10 de febrer.

L’Ampolla celebrarà el Carnaval 2024 els dies 9 i 10 de febrer. Com a novetat aquest any hi haurà el I Concurs de coreografies. Està adreçat a les comparses que participaran en la Rua de Carnestoltes del dissabte la tarda.

El primer dia del Carnaval, el divendres, a les 17.30 hores, hi haurà una festa del pijama infantil amb xocolatada i inflables per als més petits a la plaça Catalunya.

A les 18.30 hores, es ballarà amb pijama amb el Dj. Cristobal, organitzat per l’Associació Cultural ‘Lo Rall’. A les 19.30 hores, serà la presentació del Rei Carnestoltes. Tot seguit, tindrà lloc una baldanada popular.

Dissabte de Carnaval

L’endemà, a les 17.30 hores, a la plaça González Isla, es presentaran les comparses. Mitja hora més tard s’iniciarà la Rua de Carnestoltes 2024, amb festa, música, ball i confeti.

A les 20 hores, al Port Pesquer, se celebrarà el I Concurs de coreografies adreçat a les comparses. Hi haurà tres premis: el primer de 150 euros, el segon de 100 euros i el tercer de 50 euros. Totes les comparses que vulguin participar-hi han d’inscriure-s’hi a la Biblioteca Municipal abans del 5 de febrer.

Així, en acabar, la festa continuarà al Port Pesquer i a les 20.30 hores s’obrirà el Casal Municipal per sopar -l’entrada tindrà un cost de 5 euros i si es té l’abonament de festes de 2023, es podrà accedir gratis-.

A les 22.30 hores, tindrà lloc el sorteig de la Reina de Festes i de la Reina Infantil 2024. A les 23 hores, hi haurà un concert del grup de versions La Tremenda.

El Carnaval 2024 finalitzarà amb una festa jove de la mà del Dj. Torralbo que s’iniciarà a la 1 de la matinada.

Subvencions de l’Ajuntament de l’Ampolla

Com cada any, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla donarà subvencions a les comparses. Per optar a aquestes ajudes les comparses s’han d’inscriure abans del 5 de febrer a la Biblioteca Municipal i s’han de complir els requisits:

• Penya infantil (80 euros): a partir de 12 membres fins a 14 anys

• Penya adults (110 euros): a partir de 15 membres

• Penys adults (140 euros): a partir de 20 membres

• Penya mixta (140 euros): a partir de 20 membres entre infants i adults

• Carrosses (170 euros)

Anterior
Alcanar inicia les I Jornades de la Cultura de l’Aigua
Següent
El festival Cruïlla DO Terra Alta tindrà un gran cartell

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

+ 74 = 81