L’Aldea s’il·lumina amb l’encesa de llums i amb l’arribada del Nadal 

Aquest proper dissabte, 2 de desembre, els carrers de l’Aldea s’ompliran de llum i alegria amb la tradicional encesa de llums de Nadal. Es tracta d’un esdeveniment que marca l’inici de les festes de Nadal al nostre poble. 

El cor de la celebració es centrarà a la Plaça 1 d’Octubre, on a les 17:30h es donarà el tret de sortida a una tarda plena d’emocions i il·lusió.

Els més petits de la localitat tindran l’oportunitat de participar en una tradició arrelada al poble: l’ompliment de l’Arbre dels Desitjos.  

L’encesa ja és un acte tradicional

Annabel Blanch regidoria d’Acció Educativa i Cultural: “ Un any més encetem el Nadal amb la tradicional encesa de llums. El proper dissabte dos de desembre els més petits podran penjar els seus desitjos a l’arbre dels desitjos i gaudir de l’encesa de les llums de la població. També rebran la visita d’uns personatges molt especials i un missatge per al Nadal. Aquest any l’encesa coincideix amb l’inici de les celebracions del centenari de l’SCRUA i és per aquest motiu que la xocolatada està patrocinada i servida per aquesta entitat. Viurem una tarda molt especial, sobretot per als més petits, que donarà el tret de sortida a tota una sèrie d’actes del Nadal”. 

A les 18:00h, la Plaça 1 d’Octubre s’il·luminarà amb l’encesa de l’Arbre de Nadal i tota la il·luminació del poble. Amb moltes sorpreses que faran brillar els ulls dels assistents.

A continuació, els més petits faran entrega dels seus desitjos als follets encarregats de fer-los arribar al Pare Noel. 

El centenari de l’SCRUA

Aquest any, l’encesa de llums coincideix amb l’inici de les commemoracions del centenari de l’SCRUA.

Per aquest motiu, la xocolatada està patrocinada i servida per aquesta entitat tan significativa per al nostre poble.

La regidora destaca la importància d’aquest esdeveniment: “Un any més encetem les festes del Nadal amb un acte entranyable que ha arrelat molt al nostre poble, l’encesa de llums.”

Anterior
Temps d’Advent a les Terres de l’Ebre: un viatge a la tradició del Nadal
Següent
Els restauradors de les Terres de l’Ebre triomfen a la gala de la Guia Michelin