L’Ajuntament de Tortosa es suma a la campanya “L’hora del Planeta” 2024

L’Ajuntament de Tortosa apagarà la il·luminació de la façana de l’edifici consistorial, del mercat municipal i de la plaça del Bimil·lenari, dissabte 23 de març.

L’Ajuntament de Tortosa se suma a la campanya global ‘L’Hora del Planeta’ 2024 de l’organització WWF d’apagar el llum durant 60 minuts per tal de mostrar la preocupació pel canvi climàtic, el deteriorament del planeta i la necessitat d’actuar.

Així, Tortosa deixarà a les fosques dissabte vinent entre les 20.30 i les 21.30 la façana de l’edifici consistorial, el mercat municipal i la plaça del Bimil·lenari.

L’Hora del Planeta

L’Hora del Planeta és una campanya que mobilitza cada any milions de persones de prop de 200 països.
Els ajuntaments són clau per promoure la lluita contra la crisi climàtica. Des dels municipis es poden emprendre mesures per fer ciutats més amables i verdes.

En aquest sentit, un dels objectius prioritaris del govern local és fer de Tortosa una ciutat verda i adaptada al canvi climàtic.

“Des del govern municipal adoptem mesures que aposten per un nou model energètic i que garanteixen la sostenibilitat del planeta”, ha dit l’alcalde de Tortosa.

Així, el pressupost municipal preveu la inversió de 400.000 euros en la instal·lació de plaques fotovoltaiques; 80.000 euros per millorar l’espai urbà de l’església dels Dolors. I una prova pilot de recollida d’escombraries a Campredó porta a porta per millorar les taxes de reciclatge.

taller pasqua amposta Anterior
Torna el Saló de Pasqua d’Amposta
Següent
El castell de Móra d’Ebre reobre portes aquesta Setmana Santa