La Ràpita serà l’escenari de la Reunió del Fòrum Científic de la pesca espanyola a la Mediterrània

La reunió tindrà lloc els dies 20 i 21 de setembre, i compta amb la col·laboració dels Productors Pesquers del municipi.

La Ràpita acollirà la setmana entrant, concretament els dies 20 i 21 de setembre, la Reunió del Fòrum Científic de la pesca espanyola a la Mediterrània.

La reunió està organitzada pel Fòrum Científic de la pesca espanyola a la Mediterrània amb la col·laboració dels Productors Pesquers (OPP) de la Ràpita i el suport de l’Ajuntament de la població.

La jornada es celebrarà a la Sala d’actes de la Llotja de la Ràpita. La sessió inaugural anirà a càrrec del president de l’OPP 67, Eusebio Rosales, el president del Fòrum, José Luis Sánchez, el director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, Sergi Tudela, i l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

Després d’aquesta primera sessió i al llarg de dos dies hi haurà més de 45 ponents que prendran la paraula per exposar els seus projectes i compartir els seus coneixements en aquesta reunió de científics de la Mediterrània que es troben cíclicament per avaluar temes relacionats en l’àmbit de la pesca.

En aquesta ocasió també s’extrauran conclusions que s’exposaran des del sector pesquer a la Reunió de Consells de ministres de Pesca del mes de desembre. A hores d’ara ja se sap que un tema important serà la polèmica creada per les assignacions de jornades màximes de pesca de les embarcacions dins del MAP.

Una altra qüestió serà el Projecte Medfish que inclou aspectes com la pesca a la mar Mediterrània, l’evolució socioeconòmica del MAP, la selecció de les xarxes d’arrossegament, entre altres temes.

Anterior
Les Terres de l’Ebre participaran en la 7a edició de “Benvinguts a Pagès, la Festa”
Següent
La Fundació Plegadis de La Ràpita proposa dues activitats per aquest cap de setmana