La fira Mestràlia celebra els seus 15 anys de vida

Des de fa 15 anys Campredó organitza la mostra de lutiers i artesans dels instruments amb l’objectiu d’apropar aquest ofici al públic. Aquests artesans mostraran autèntiques obres d’art als assistents que s’acostin fins a la població, i també podrán gaudir de nombrosos espectacles musicals dins la programación de la mostra.

Enguany recupera el format habitual i ve carregada de força i ganes de gaudir-ne. El programa clàssic es manté: concerts a l’aire lliure i en diferents moments del dia, presència de lutiers i constructors artesans, presentacions, tallers, trobades d’instruments i un llarg etcètera.

 

Aquesta edición augmentarà el nombre d’expositors, amb més lutiers i mestres artesans, els quals amplien encara més la representació geogràfica d’arreu dels Països Catalans, Aragó i França. Aquest increment de lutiers consolida la marca MESTRÀLIA com a referent i punt d’intercanvi de coneixements entre els professionals de la música.

A banda, entre Els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol, a Campredó, es trobaran grups ascendents del panorama musical com La CosinaLa Troupe o Cactus. Tampoc hi faltarà la música i la dansa més tradicional de la mà de Folkatr3s, la Xaranga Kriptonita i Miquel del Roig.

Enguany, l’estrella del País Valencià serà Noèlia Llorens, Titana, que simbolitza la represa del cant tel·lúric valencià. Tot això i molt més, com tallers, tastos, sopars a la fresca, etc., complementarà unes jornades que protagonitzaran els convidats d’honor de Mestràlia: els lutiers i els seus instruments, i les colles de grallers i tabalers que donen sentit a la fira.

Seran tres dies en els que el nucli del municipi es converteix en el punt de trobada de lutiers i artesans d’instruments tradicionals que exhibeixen les seves obres d’art als assistents. Es tracta d’un gran aparador d’expositors que ensenyen el seu ofici i els seus utensilis. A més, s’ofereixen un ampli ventall d’actes paral·lels, com xerrades, tallers, demostracions, trobades de grallers i tabalers, danses i moltes altres actuacions musicals que completen el programa. El Roquer Gastronòmic convida un any més els visitants a menjar i beure per refrescar-se.

Anterior
CoEbreLab acull la primera cursa de drons de les Terres de l’Ebre puntuable per a la Lliga Catalana de Drons
Següent
Torna el Festival Deltebre Dansa