La Fira Artesana i de Comerç Local de Santa Llúcia d’Alcanar inicia la seva 5ª. edició

La Fira Artesana i de Comerç Local de Santa Llúcia

La festivitat de Santa Llúcia, que cau el 13 de desembre. Acostuma a marcar una fita dins el calendari nadalenc previ a la celebració de les festes més principals. Per això, en aquest temps de preparació, moltes poblacions acostumen a celebrar fires que tenen a Santa Llúcia com a eix central.

La Fira de Santa Llúcia és molt popular a tot el país, en els seus diversos formats.

Aquest proper diumenge 17 de desembre, torna la Fira Artesana i de Comerç Local de Santa Llúcia a Alcanar. Les parades es podran visitar a la plaça Lluís Companys, de 10h a 18h.

Els paradistes de Santa Llúcia oferiran productes necessaris per a guarnir la llar per les festes nadalenques. Des d’arbres i tions, fins a les indispensables figures del pessebre, així com altres objectes de decoració i de cura personal.

Actes culturals i de lleure per a tota la família, a la Fira de Santa Llúcia

Enguany, a la ja tradicional cantada de Nadales per part dels alumnes de l’EMMA, s’incorporen activitats per als més menuts i menudes de casa com, un taller de globoflèxia, per a infants a partir de 6 anys de la mà de Rosa ARS. També tallers de treballs manuals nadalencs i un Storytime “Saving Christmas” per part de Kid&Us on també hi haurà un pinta cares per a infants de 3 a 8 anys. 

I moltes sorpreses més com l’aparició del Follet de Nadal durant la jornada. 

Meritxell Ulldemolins, regidora de Participació Ciutadana convida a tothom a assistir a la fira, explicant que “la fira és una finestra per a dinamitzar el comerç local i artesà i consolida l’aposta del municipi pels productes de proximitat.”

Anima a tothom a assistir a la fira, ja que “es tracta d’una iniciativa d’unió, de família i de poble”.

Anterior
Avantebre impulsa “Art Iris en acció” per treballar la inclusió de persones LGTBIQ+ amb el teatre
Següent
El tronc de Nadal visita el Museu de les Terres de l’Ebre