Kayak & Memory, una proposta diferent a través de la història

Les Terres de l’Ebre han sigut protagonistes de fets històrics d’una importància cabdal, el transcurs dels quals ens han portat fins als nostres dies. Ara, els escenaris de molts d’aquests episodis, especialment els referits a la Guerra Civil, es poden visitar en kayak, seguint el curs del riu.

 Aquesta és la proposta d’”En Blau” que porta per nom El Kayak & Memory, una ruta inèdita i exclusiva que es porta a terme en caiac, i que permet visitar alguns punts històrics clau de la Guerra Civil Espanyola, especialment referits a la Batalla de l’Ebre, gaudint al mateix temps, de la navegació pel riu.

La ruta, marcada i establerta, comença a Móra d’Ebre i arriba fins a Miravet i té una temàtica concreta: la lluita dels pontoners per poder mantenir oberts els passos del riu.

Són molts els protagonistes que van intervenir en aquests fets històrics que es van desenvolupar durant el conflicte armat i també ells seran els protagonistes d’aquesta cita en forma de ruta turística, que es portarà a terme el dimecres 10 d’agost i es repetirà el dia 27 d’agost.

L’horari d’inici de l’activitat serà a les 9 del matí a la zona del Nàutic de Móra d’Ebre. La ruta arrencarà amb una introducció a la Batalla de l’Ebre per, a continuació, començar la navegació. L’objectiu és que els participants es puguin fer una idea ben concreta i real dels fets que es van anar succeint en aquestes terres, perquè res és més colpidor que trepitjar els llocs concrets en els quals es van lliurar les batalles que van definir l’acabament de la guerra.

Per participar en aquesta activitat cal inscriure’s prèviament a info@enblau.cat

Trobareu tota la informació i els telèfons de contacte a http://www.enblau.cat

 

Anterior
“Les Nits de Tyrika” a Alcanar
Següent
Tres noves varietats s’incorporen a la DOP Arròs del Delta de l’Ebre