Inscripcions obertes per a la Festa i la Cursa de les Cigonyes de Flix

Festa de les cigonyes

Ja tenim a tocar la Festa i la Cursa de les Cigonyes, una gran jornada festiva i solidària que té per objectiu reivindicar la natura.

Tindrà lloc el pròxim 19 de maig a la Reserva Natural de Sebes, a Flix. Manté l’essència de les edicions anteriors, que es van iniciar l’any 2014.

La Cursa de les Cigonyes

La Cursa de les Cigonyes és una prova esportiva que vol integrar l’esport en l’entorn d’un espai natural protegit. Està coorganitzat pel Grup de Natura Freixe i l’Ajuntament de Flix, i compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Diputació de Tarragona.

Aquest 2024 aquesta trobada per a persones que estimen les curses i el contacte amb la natura, arriba a la seva desena edició. Combina l’altruisme, la solidaritat i la sensibilització ambiental, ja que és una cursa cent per cent solidaria amb la natura.

Els beneficis que s’obtenen amb les inscripcions de les persones que s’apunten a la Cursa de les Cigonyes es destinen íntegrament a portar a terme accions orientades a la protecció de la natura i el medi ambient.

La Cursa de les Cigonyes tindrà dues modalitats, una de 5 i l’altra de 10 km. Els participants que s’inscriguin la podran fer o bé corrent o bé caminant.

Pel que fa a les categories, hi haurà un podi general per a cada itinerari amb tres premis masculins i tres femenins.

Una cita amb esport i diversió

Un cop començada la cursa, a partir de les 10 del matí, es donarà el tret de sortida a les activitats de la Festa de les Cigonyes. En aquesta edició els assistents podran gaudir d’un gran espai de joc, amb un racó de construccions, un circuit d’habilitats i diversos jocs tradicionals.

Així com també tallers de natura a càrrec del Grup de Natura Freixe i els Agents Rurals de la Ribera d’Ebre. Seran els encarregats de conduir una activitat sobre la fauna del nostre entorn.

Un dels moments més esperats de la Festa és la gran foto de família, amb tots els nadons nascuts durant l’any anterior. És quan se’ls fa lliurament d’un diploma commemoratiu per celebrar el seu naixement, vinculant-los des de ben petits a la natura i els seus valors.

eufonic_2024 Anterior
Eufònic 2024 presenta una vintena d’artistes
litterarum mora d'ebre Següent
Litterarum es referma com a espai de referència de les obres literàries en català

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

32 + = 38