Gandesa celebra la 35a. edició de la Festa del Vi de la Terra Alta

Al llarg de tots aquests anys, la Festa del Vi de Gandesa ha esdevingut el gran aparador dels vins que s’elaboren a la Terra Alta. A la mostra hi participen els cellers més importants i interessants de la contornada, però la festa també la fan els assistents que hi participen. Si ens basem en les xifres de l’any passat, es van servir més de 14.000 degustacions, demostrant que aquesta cita ja és un clàssic dins el calendari de mostres de les nostres contrades.

Enguany la Festa del Vi de Gandesa arriba a la seva 35a edició i es portarà a terme els dies 4, 5 i 6 de novembre, amb la recuperació de tots els actes que per causa de la pandèmia de Covid havien estat suspesos, per exemple l’Aperitiu-Sopar del dissabte al vespre al Celler Cooperatiu de Gandesa.

Divendres s’obrirà la Mostra de Vins de la Terra Alta amb el pregó de la sommelier Meritxell Falgueras, autora també de 4 llibres relacionats amb el món del vi i guardonada coma Millor Sommelier el 2011. Al vespre tindrà lloc la 15a Nit de les Garnatxes Blanques a la sala de premses del Celler Cooperatiu, un sopar maridatge servit pel restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona, guardonat amb una Estrella Michelin.

La Mostra de Vins estarà oberta durant tot el cap de setmana i es tancarà diumenge amb el tradicional Dinar de la Clotxa, amenitzat per la Tuna Folk.

Com a novetats, enguany s’instal·larà una Gastroàrea d’establiments de restauració de Gandesa on els visitants a la Mostra podran gaudir de tapes, punxadetes i altres plats elaborats amb productes de KM0. Completaran la festa, el concert i el ball a la Societat Unió Gandesana i una festa per al jovent al Poliesportiu de Gandesa organitzada per l’associació ‘Nom Calsigos’.

Anterior
El parc natural dels Ports censa 160 empreses de producció agrària i artesana al seu àmbit
Següent
L’Ametlla de Mar convertirà les antigues oficines del port en un espai enogastronòmic