21juny(juny 21)13:2204jul(jul 4)13:22Deltachamber Music Festival(juny 21) 13:22 - (juliol 4) 13:22 Població:Diverses poblacions

Deltachamber Music Festival

Detalls de l'esdeveniment

Deltachamber Music Festival, onze instrumentistes de nivell mundial i sis joves músics oferiran els concerts entre el 21 de juliol i el 4 d’agost.

L'edició d'enguany tindrà lloc entre el 21 de juliol i el 4 d’agost amb una programació que abasta deu concerts a Amposta, la Sénia, Deltebre, Flix, Roquetes, Alcanar, la Ràpita, Horta de Sant Joan i Móra d’Ebre. Veure la notícia

La novena edició, sota el concepte “Mosaic”, serà resultat d’una residència artística i musical amb onze dels “millors instrumentistes del món i del nostre país” juntament amb sis músics dels programes Young Talent i Academy. També s’han programat concerts individuals, aquest cop de caràcter social i adreçats exclusivament a l’Associació de Malalts d’Alzheimer del Montsià.

El festival guanya en concerts i també amplia el seu radi d’acció territorial. A banda de la presència de reconeguts músics internacionals, també comptarà amb intèrprets ebrencs i oferirà peces de compositors del territori com T. Alburquerque i J. Griso i Alabart. “Mosaic” inclourà repertoris amb gèneres tan diversos com les havaneres cubanes, sevillanes, tangos o valsos vienesos. Segons l’organització, es tracta d’una forma de descobrir danses d’origen multicultural d’autors reconeguts en la història de la música -Gershwin, Albéniz, Toldrà o Bernstein- que són poc freqüents a les sales de concerts de cambra.

Edició d'enguany

El programa d’aquesta edició del Deltachamber Music Festival incorpora també dos workshops, un dels quals a càrrec de la reconeguda pallassa Pepa Plana. També es presentaran intervencions efímeres, amb dues instal·lacions i l’inici de la col·laboració amb el festival A Cel Obert de Tortosa. L’organització, a més, vol seguir potenciant l’espai de diàleg posterior als concerts amb una proposta enogastronòmica o la presència, en alguns concerts, d’un gran mosaic de l’artista ebrenca Núria Romeu que és la imatge del certamen.

DeltaChamber Music Festival és el festival internacional de música de cambra a les Terres de l’Ebre, amb seu a Amposta.

Una residència artística i musical excepcional que reuneix els millors instrumentistes del món i del nostre país per fer música conjuntament en i per al nostre territori. El resultat és un programa de concerts d’altíssima qualitat i realment irrepetible, ja que no s’escolta ni es reprodueix a cap altre lloc del món.

Amb DeltaChamber Music Festival, cada edició és una nova experiència que transforma les Terres de l’Ebre en capital de la música clàssica, oferint la possibilitat a tothom de gaudir d’una oferta artística i cultural sensacional en un entorn creat per compartir, créixer, motivar i emocionar.

Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

Juny 21 (Divendres) 13:22 - Juliol 4 (Dijous) 13:22