Arriba la novena edició del festival Deltachamber

Deltachamber Music Festival

Onze instrumentistes de nivell mundial i sis joves músics oferiran els concerts entre el 21 de juliol i el 4 d’agost al Deltachamber

La novena edició del Deltachamber Music Festival portarà concerts de música de cambra a espais singulars de deu municipis de les Terres de l’Ebre.

Tindrà lloc entre el 21 de juliol i el 4 d’agost amb una programació que abasta deu concerts a Amposta, la Sénia, Deltebre, Flix, Roquetes, Alcanar, la Ràpita, Horta de Sant Joan i Móra d’Ebre.

La novena edició, sota el concepte “Mosaic”, serà resultat d’una residència artística i musical amb onze dels “millors instrumentistes del món i del nostre país” juntament amb sis músics dels programes Young Talent i Academy. També s’han programat concerts individuals, aquest cop de caire social i adreçats exclusivament a l’Associació de Malalts d’Alzheimer del Montsià.

El festival guanya en concerts i també amplia el seu radi d’acció territorial. A banda de la presència de reconeguts músics internacionals, també comptarà amb intèrprets ebrencs i oferirà peces de compositors del territori com T. Alburquerque i J. Griso i Alabart. “Mosaic” inclourà repertoris amb gèneres tan diversos com les havaneres cubanes, sevillanes, tangos o valsos vienesos. Segons l’organització, es tracta d’una forma de descobrir danses d’origen multicultural d’autors reconeguts en la història de la música -Gershwin, Albéniz, Toldrà o Bernstein- que són poc freqüents a les sales de concerts de cambra.

El programa d’aquesta edició incorpora també dos workshops, un dels quals a càrrec de la reconeguda pallassa Pepa Plana. També es presentaran intervencions efímeres, amb dues instal·lacions i l’inici de la col·laboració amb el festival A Cel Obert de Tortosa. L’organització, a més, vol seguir potenciant l’espai de diàleg posterior als concerts amb una proposta enogatronòmica o la presència, en alguns concerts, d’un gran mosaic de de l’artista ebrenca Núria Romeu que és la imatge del certamen.

Anterior
Arriba la XXXI Mostra de Jazz de Tortosa
jornades-musclo-deltebre-400 Següent
Deltebre enceta les Jornades Gastronòmiques del Musclo