El Meandre de Flix acull una nova edició del Concurs de pesca

Ha sigut en el marc de la celebració de la Festa Major de la població de la Ribera d’Ebre.

El tradicional Concurs de Pesca de Festa Major ha tingut lloc aquest cap de setmana, dies 5 i 6 d’agost, al riu de baix de Flix i ha comptat amb un total de deu parelles participants de la comarca.

Els guanyadors de la competició de pesca esportiva, aquells que han pescat més pes en total, han sigut Josep Solé i Àlex Flores amb un total de 33,09 kg; la segona parella guanyadora ha sigut la formada per Joanthan Losa i Marc Latorre amb 13,25 kg; la tercera parella del podi va ser la formada per Gerard Domènech i Joan Palazón amb 17,86 kg. El premi a la peça major va ser per aquests últims amb una presa de 14 kg. El regidor d’Esports, Caco Casals, i la regidora Gemma Abelló com a batllesa en funcions van assistir a la cloenda de l’esdeveniment per fer entrega dels premis als guanyadors de la competició.

La pesca esportiva és una activitat amb molt de pes a les Terres de l’Ebre, fins al punt que en ocasions es converteix, fins i tot, el acte destacat dins el programa de la Festa Major, en el cas de Flix, dedicada a la Mare de Déu del Remei.

naixement_begur_tortuga_careta Anterior
Neixen a Begur i al delta de l’Ebre les primeres tortugues careta de la temporada
Següent
Mar i nàutica a les Terres de l’Ebre

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

+ 53 = 63