El festival Nomad torna a Tortosa amb «food trucks» i música en directe del 19 al 21 de maig

Tortosa ja ho té tot a punt per celebrar una nova edició del festival Nomad. Està prevista pel cap de setmana del 19 al 21 de maig i amb aquesta, arriba la tercera edición, que s’emmarca en les accions de promoció de la ciutat durant tota la campanya de primavera.

El Nomad tindrà com a escenari el parc Teodor González, en el qual, al llarg de 3 dies, hi haurà un desplegament de gastronomía, disseny i música en directe. La combinación és total: una desena de furgoteques conviuran amb parades d’art, il·lustració, joieria, artesanía i complements, entre altres, i també tot un seguit de bandes de tribut a grans referents del pop estatal i internacional.

El festival arrancarà el divendres 19 a les 17 h i s’allargarà fins passada la mitjanit. Dissabte, també estarà obert de les 17 h a la 1 h, i diumenge l’activitat començarà al matí, a les 11 h, i s’allargarà fins les 23 h. L’accés és gratuït.

 

Pel que fa a l’apartat musical, hi haurà quatre concerts:

  • Divendres 19, a les 22.30 h, amb el grup Estopaos, banda de tribut al grup Estopa. 
  • Dissabte 20, a les 22.30 h, amb l’actuació d’una formació de tribut al grup suec ABBA. 
  • Diumenge 21, a les 12.30 h, concert de la violinista Astrid Torrente i, a les 19h, concert de Mint Valley, amb versions d’U2, Coldplay o Lady Gaga, entre d’altres.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat el gran nombre de propostes que tenen lloc a la ciutat, i que volen dinamitzar l’activitat comercial i de serveis, com la Fira de l’Oli i de la Garrofa de les Terres de l’Ebre, a Jesús, o una nova edició de l’Artxibarri, que tindrà lloc este divendres 12 a la plaça dels Dolors i la plaça de l’Àbsis.

Anterior
Flix acull una nova edició del Tradijoc
Següent
Tot a punt per celebrar la Mostra d’Oficis i el Tastavin’s d’Ascó