El festival de Food Trucks celebra set anys al parc dels Xiribecs d’Amposta

Al festival de Food Trucks també es podrà gaudir d’una fira de cervesa artesana, exposició de motos i vehicles clàssics i música en directe, el 27 i 28 d’abril.

El parc dels Xiribecs serà, un any més, l’epicentre del Food Trucks Festival, el 27 i 28 d’abril. En aquesta setena edició, al voltant del llac s’ubicaran 16 furgonetes amb diferents tipus de platets. Una de les quals amb oferta sense gluten, així com la fira de cervesa artesana i vi de la DO Terra Alta i Priorat.

A més, també hi haurà música en directe i vinils, vehicles clàssics i parades artesanals. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, animava a tota la ciutadania a participar en el festival. Aquest s’ha consolidat arreu del territori.

Per la seva banda, la regidora de Festes, Anna Tomàs, destacava la importància de la ubicació, on també hi haurà espais de descans perquè la ciutadania pugui gaudir de la gastronomia i les activitats.

Crafty Day portarà artesania i productes de segona mà

A més de la fira de cervesa artesana, també es podrà gaudir del Crafty Day, amb artesania i productes de segona mà. Una concentració de vehicles clàssics i motocicletes Harley i música en directe a càrrec de Recol·lectors de Vinils.

D’altra banda, el dissabte 27 a la tarda, els grups Charrupi, Lady Lux, Present, Uranio Enriquesido i Khalifa, també tindran el seu espai a l’escenari a partir de les 19 hores. L’endemà, diumenge a la tarda, tindrà lloc el CBE Quick Dance. També el grup de ball modern del Gimnàs Alfaro, a la zona de les grades.

Dia Internacional de la Dansa

El Festival Food Trucks coincideix amb el Dia Internacional de la Dansa, pel qual des de l’àrea de Cultura s’ha coordinat una jornada amb diferents exhibicions a càrrec de l’escola Jacqueline Biosca, també a la zona de l’amfiteatre.

Anterior
L’exposició “Art Primer. Artistes de la prehistòria” proposa un viatge als orígens de l’art a Catalunya
Següent
Quatre cellers de la Ribera d’Ebre acullen el Festival SingulArts, que uneix cultura i producte de proximitat