El COPATE impulsa la promoció del territori amb les noves “Jornades de Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre”

L’acció del COPATE està emmarcada dins el projecte SOSTEBRE, amb una subvenció de 693.000 euros dels Fons Next Generation per part del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) presenta una nova iniciativa. Està pensada per a la promoció del territori i els productes locals. Es tracta de les Jornades de Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, després de l’èxit de les “Vetllades de la Biosfera”.

Aquestes jornades combinaran la interpretació del paisatge natural i cultural amb els sabors dels productes agroalimentaris locals, maridats amb vins de la zona. “L’objectiu principal és promoure el territori, estimular l’enoturisme, educar sobre la importància de la biodiversitat i la conservació del paisatge. També impulsar l’economia local a través de la marca Reserva de la Biosfera” ha explicat Ivan Garcia, President del COPATE.

Jornades de Paisatge i Vins de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre

Les Jornades de Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre seran quatre, amb un límit de 50 participants cadascuna. La primera serà a Gandesa, el 13 d’abril, per descobrir l’enoturisme entre vinyes, el 20 d’abril les protagonistes seran les oliveres mil·lenàries de Godall. Seguidament , el 27 d’abril, es visitaran les muscleres de l’Ampolla i, finalment, el 4 de maig, es farà un recorregut per Miravet.

Les persones que vulguin participar en les jornades podran adquirir els tiquets a la web de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre (https://www.ebrebiosfera.org). El preu solidari de 10 € anirà destinat al Projecte Emma, iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama.

Anterior
Torna la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta
Següent
Òmnium Terres de l’Ebre entrega els premis Tastets i Especials 2024 a Jesús