Darrers preparatius per acollir el Mercat de Santa Llúcia d’Amposta

Es tracta del mercat més tradicional del Nadal ebrenc, en el que una cinquantena de parades posaran a la venda els seus productes nadalencs. El públic hi podrà assistir a partir d’aquest diumenge 18 de desembre. El XXIV Mercat de Santa Llúcia d’Amposta estarà entre el carrer Major, la plaça de l’Ajuntament, el carrer Corsini i el carrer Nou. Les parades obriran portes a les 10 del matí i romandran obertes fins les 21h.

Les parades aniran distribuïdes per sectors i productes. A la plaça de l’Ajuntament s’instal·laran les parades de productes alimentaris i de proximitat, on es podran trobar torrons, mel, espècies i també els dolços dels forns i les pastisseries. Al carrer Major s’ubicaran els comerços locals, que vendran des de roba i complements a joguines, llibres o articles de decoració. Finalment, als carrers Corsini estaran les parades d’artesania, amb joguines de fusta, figures del pessebre, ceràmica o sabó natural. I al carrer Nou hi haurà diferents tallers.

A l’inici del carrer Major també hi haurà la Fira Social de Santa Llúcia, un espai destinat a les entitats i organitzacions que treballen en el suport de les persones més vulnerables, així com en la sensibilització, prevenció i lluita contra diferents malalties.

Durant la jornada, hi haurà animació musical, una ballada de jotes al matí o la visita del Tió. A la tarda està previst que la batukada Associació Toco per tu, el Batec d’Amposta animi el mercat a partir de les 17.30h.

Les cortines de Santa Llúcia

Presidint una de les entrades al mercat hi haurà ‘Les cortines de Santa Llúcia’, que es realitzaran amb la col·laboració dels usuaris i usuàries de la Residència de Gent Gran, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre (AFMMTE)

 

Anterior
Borraines amb mel per Nadal
Següent
El 5G comença a aplicar-se a les escoles rurals ebrenques