Compte enrere cap a les Quinquennals d’Alcanar

El 2024 és any de Quinquennals a Alcanar, celebrant els seus vuitanta anys, i el compte enrere està a punt de posar-se en marxa. És per això que el pròxim divendres 1 de març l’Ajuntament convida a l’acte per a donar el tret de sortida al ” Camí cap a les Quinquennals” 2024. 

L’acte d’arrencada es celebrarà al Teatre Auditori José Antonio Valls Subirats. Consistirà en la projecció del primer dels tres vídeos de la càpsula “l’essència de les Quinquennals”. A continuació es farà la presentació oficial de la pregonera de les festes, la periodista canareva Noemí Polls.

Les Quinquennals, festa grossa

“Les festes Quinquennals no són només una tradició, sinó una expressió viva de la nostra identitat com a poble”, recorda la regidora de Festes, Txell Ulldemolins. I és que com bé és sabut al nostre poble, les Quinquennals són dies de retrobades per celebrar “la nostra història, les nostres arrels i la nostra comunitat”.

“L’acte del pròxim 1 de març marca l’inici d’aquesta llarga espera, però també l’inici d’una aventura emocionant. El poble es transforma, s’agrupa, debat i escull quina serà la millor decoració al seu carrer, com es farà l’altar per a rebre a la Verge del Remei. Sempre amb l’alegria i el color com a elements protagonistes de les festes.” Conclou la regidora de festes.

Unes festes per recordar

“Volem que aquesta edició transcendeixi fronteres i arribi a tothom, mostrant al món la importància i bellesa de les nostres festes”. Així ho expressa la regidora de Projecció de Poble, Mar Sancho. Volem transmetre el sentiment profund de la “devoció, unió i alegria” que tots els canareus, canareves, casencs i casenques comparteixen per les Quinquennals. “Són una oportunitat per a tots nosaltres de mostrar el millor de qui som i del que representem com a poble”. 

Així doncs, al web del Teatre Auditori José Antonio Valls Subirats estan disponibles les entrades gratuïtes per assistir a l’acte d’inauguració de l’any de Quinquennals. També és possible comprar-les presencialment a les instal·lacions de l’Auditori els dimecres i dijous entre les 10 i les 12 del matí.

Anterior
Dissabte d’arqueologia amb la Jornada Divulgativa “Los pobles dels rius”
efimurs art urbà Següent
‘Efimurs’ Festival d’Art Urbà a l’Ametlla de Mar