Arriba la Festa Major de Deltebre amb el lema “Meneo, que venen!”

Els mesos de juliol, agost i fins i tot setembre, les festes majors están a l’ordre del dia. Deltebre estrena la seva festa grossa amb un lema revelador: “Meneo, que venen!”

Serà qüestió de prendre bona nota a l’agenda, perquè són molts els actes que están programats a la Festa Major de Deltebre que començaran el proper dia 12 d’agost i s’allargaran per espai de 9 dies.

El seu moment àlgid serà el concert de La Oreja de Van Gogh que actuaran per primer cop a les Terres de l’Ebre divendres 19 d’agost, però al llarg de tots aquests dies s’aniran succeint altres actes de caràcter cultural, tradicional i sobretot, festiu: nit de ball, Dj’s, el concert del grup ebrenc Elma i el Deltebre Music Festival. També teatre amb la companyia Delta Teatre que portarà a l’escenari l’obra “Tres sogres millor que dues” i també l’actuació de l’associació Feel Dance.  

Les entrades de La Oreja de Van Gogh també es poden adquirir per un preu de 15€ a deltebre.cat.

Els punts àlgids de la festa

Com a actes de tall completament tradicional, els bous formen part de la programació de les festes, de manera que, a banda de les tradicionals tardes de bous i dels bous capllaçats, enguany també es realitzaran bous al matí i bous al carrer.

Un altre acte que també té molt d’èxit és la baixada dels AutosLocos que enguany arriba a la cinquena edició i també la quarta edició del gran Tobogan aquàtic, així com correbars, tir al plat, i els partits de futbol.

Sense oblidar els actes religiosos, a Deltebre també es celebraran processons i ofrenes que s’organitzen amb la col·laboració de diferents entitats del municipi. El pregoner serà el Fundador i director Artístic del Festival Deltebre Dansa, Roberto Olivan. L’acte de presentació de les pubilles i del pregó serà dissabte 13 d’agost, a les 22.30 hores, al recinte festiu de Deltebre.

Un dels altres punts rellevants de la Festa Major és el Gran Piromusical de l’Ebre, que es portarà a terme al pont Lo Passador, el diumenge 21 d’agost, i que aquesta edició se sincronitzarà amb els grans èxits d’Eurovisió.

Una de les novetats és la Tardeo del Meneo, que anirà a càrrec dels DJ’s Lluís Ramírez i David Navarro.

Festes pensades per a tots els públics

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha agraït la implicació de totes les entitats i persones que fan possible la celebració de les Festes Majors, en especial a la Comissió de Festes i a la Comissió de Bous. Soler ha destacat que “després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia, aquestes són unes festes més que esperades que tornaran a connectar amb la nostra essència, tradicions i la nostra manera de ser”.

La regidora de Festes, Equipaments i Actes, Carme Franch, ha explicat que “seran unes festes participatives i que satisfacin els veïns i veïnes de Deltebre, després de dos anys sense poder celebrar-les a causa de la pandèmia. Hem preparat tot un seguit d’actes per a totes les edats que esperem que siguin el fil conductor per poder retrobar-nos després de tant de temps”.

Podeu consultar el programa complet d’activitats a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre: www.deltebre.cat.

Anterior
Tres noves varietats s’incorporen a la DOP Arròs del Delta de l’Ebre
Següent
El Patronat de Festes de l’Ajuntament de Roquetes amb el Projecte Emma