Amposta presenta la nova temporada d’arts escèniques

La temporada d’arts escèniques d’Amposta d’aquest 2023 vol reforçar el vincle amb la lectura i la literatura. D’una banda, amb obres inspirades, principalment, en novel·les o llibres. Així, com a novetat, els espectadors tindran descomptes en les entrades si adquireixen alguna d’aquestes edicions en llibreries del municipi i la presenten a l’entrada. L’Ajuntament ha presentat un cartell amb la presència de noms mediàtics com Àlex Casanovas i Lloll Bertran, amb la seva obra ‘Cartes d’Amor’, aquest pròxim 21 de gener, o el monòleg de Pere Arquillué ‘El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc’, que tancarà la temporada el 12 de novembre. Entre mig, el Dia Mundial del Teatre, el Dia Internacional de la Dansa i el FesticAm.

La temporada va arrencar el passat diumenge amb l’obra de teatre familiar ‘La sireneta i l’illa de plàstic’. El teatre familiar, precisament, continuarà tenint un pes important en la graella a través de la programació de la Xarxa: l’1 d’abril, ‘El monstre dels colors’; i ‘Quan les nenes volen alt’, el 4 de març.

En el cas de les obres dirigides al públic adult són ‘Cartes d’amor’, el 21 de gener; ‘Quanta, quanta guerra’, el 19 de març, i ‘El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc’, el 12 de novembre.

Els descomptes per la compra de llibres s’aplicaran tant al teatre familiar, amb dos euros per a una entrada, mentre per a les obres del públic adult serà del 50%.

Totes les obres de teatre es faran a l’auditori de la Unió Filharmònica en dissabte o diumenge.

foto: arxiu Radio Amposta

Anterior
Els Reig Mags de l’Orient arriben a les Terres de l’Ebre
Següent
Sant Antoni, cap de setmana de festes d’hivern