10 anys dels 10.000 del Perelló

Arriba la 10a edició dels 10.000 del Perelló. Aquesta és una cursa arrelada a la població i al territori que arriba als 10 anys.

Per això, que amb motiu d’aquesta efemèride es renova la seva imatge, el seu traçat urbà i l’horari. Passa de ser una carrera matinal a una cursa de tarda. Així aprofita les últimes hores del dia i que són més agraïdes per a tots els corredors. Es corre sempre sobre asfalt.

Aquesta cursa és un esdeveniment que mou a molts voluntaris del Perelló, que d’una forma o altra, aporten el seu granet d’arena perquè any rere any la cursa sigui un èxit de participació i sobretot d’acceptació per part de tots els atletes locals i del territori que s’hi inscriuen.

Així doncs, estem a les portes d’una nova edició dels 10.000 i 5.000 del Perelló, 8 edicions d’aquest format conjunt de dues carreres per circuit urbà, una volta sencera per als de la 5.000 i dues per als dels 10.000. L’inici de les dues curses serà simultània i puntual a les 19.00h des de davant del poliesportiu municipal efectuant un
circuit radial amb inici i final al mateix punt. 

El dissabte 25 de maig de 2024 el running tornarà a omplir els carrers del Perelló.

Anterior
Garba, un projecte artístic per abordar els reptes ecosocials al Delta de l’Ebre a Lo Pati d’Amposta
Següent
El turisme i la història a debat al Poble Vell de Corbera d’Ebre