Una nova edició de DeltaFira i Mescla arriba a Deltebre

Aquesta cap de setmana Deltebre es vesteix de festa amb una nova edició de Mescla, la mostra de Turisme, Paisatge i Gastronomia de les Terres de l’Ebre. Una edició que “consolida la seva ubicació vora al Parc Fluvial del Delta, amb l’objectiu de fusionar, en un mateix espai, la millor cuina i el millor paisatge natural del Delta de l’Ebre”, segons ha dit l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.

En aquesta edición creix el nombre d’estands disponibles, ampliant així la possibilitat de fer tastos i degustacions de vins. Hi haurà 28 estands on es podran degustar els productes i les DO de proximitat del territori. S’incorpora l’espai Estones de Mescla, un estand on els restauradors del municipi, i en horaris concrets, podran exposar les seves tapes.

Un dels grans atractius de Mescla són els tastos pel riu Ebre. Mescla a Bord oferirà fins a nou embarcacions temàtiques que, durant el cap de setmana, navegaran oferint degustacions variades de vins, gintònics, tapes, etc. Una experiència única, al bell mig del Delta, i que forma part de l’essència i de l’esperit de Mescla.

Les activitats de navegabilitat pel riu Ebre es complementaran amb la possibilitat de llogar un caiac o realitzar Paddle Surf. A més, aprofitant la seva ubicació, al Passeig del Riu, també hi haurà un servei de lloguer de bicicletes.

 L’escenari de Mescla, antiga barcassa, serà la seu de l’ampli ventall de Showcookings que es durant a terme durant els dies de la mostra. Participaran cuiners locals i de projecció, però també cuiners que disposen d’Estrella Michelin com són el cas dels germans Torres,  Fran López  (Villa Retiro), Carles Gaig  (Gaig Barcelona),  Pep Moreno (Deliranto), i Rafel Muria (Quatre Molins).

Més enllà de cuina, paisatge i turisme, Mescla també és música. El cantautor Joan Rovira, el diumenge a la nit, l’orquestra Metropol, el dissabte a la nit, o el grup Soul Kitchen, divendres a la nit, permetran dinamitzar les nits de Mescla amb tapes i música a l’aire lliure.

Finalment, en relació a Mescla, i per tal que els adults puguin gaudir de les diferents activitats programades durant el cap de setmana, Mescla oferirà un servei de guarderia gratuït i que estarà ubicat a Centre Fluvial del Delta, just al costat de la carpa principal de Mescla.

Enguany la fira compta amb el patrocini de Nomen. Soler ha agraït la seva implicació en Mescla i la voluntat compartida de fer camí junts per fer créixer Mescla. En aquest sentit, el director Financer de Nomen, Joan Tomàs, ha subratllat que “volem estar al costat de l’Ajuntament i del municipi. Per això, en aquesta edició, hem iniciat una col·laboració que es concreta amb l’aportació de cuiners que són ambaixadors de la nostra marca i que de ben segur ens ajudaran a continuar exportant Mescla, i el nostre producte, a tot arreu”.

Actes institucionals de commemoració dels 46 anys de Deltebre

 

Més enllà de Mescla, este cap de setmana Deltebre celebrarà els 46 anys de la seva segregació. Ho farà, com és habitual, amb la Gran Gala de Quintos i Quintes 2005, però també amb l’acte institucional que enguany comptarà amb la participació del convidat Quim De La Cruz Pagà, cofundador i CEO de Flanks, una empresa líder en dades i intel·ligència artificial que gestiona informació de les principals entitats financeres a escala mundial.

Les entrades de Mescla a Bord es poden adquirir de forma anticipada al Centre Esportiu del Delta. De fet, al mateix equipament, també es poden adquirir prèviament els packs de tiquets de degustació per als diferents estands de Mescla. Tota la programació completa es pot consulta a la web de Mescla: http://www.mescla.cat

 

Anterior
Tot a punt per la 2a Unicorns Pride Ebre
Següent
La Festa del Mercat d’Amposta arriba a la quinzena edició amb més implicació d’entitats i associacions