Tot a punt per celebrar la Mostra d’Oficis i el Tastavin’s d’Ascó

La Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó arriba enguany a la seva catorzena edició, que tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana, 20 i 21 de maig. Així mateix, durant el cap de setmana, els visitants també podran gaudir de la novena edició del Tastavin’s. I com a prèvia de tot plegat, en el marc de la IX Tastavin’s, aquest divendres 19 de maig, a les 20.30 hores, se celebrarà la 1a Gran Nit del Vi, al Casal Municipal.

Aquesta és una iniciativa impulsada des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament,

Aquesta será la 14ª edición de la Mostra

L’objectiu de l’esdeveniment és promocionar l’artesania, el comerç, els productors i l’activitat comercial, amb la voluntat de promoure el creixement econòmic i contribuir a la difusió del patrimoni cultural, les tradicions locals i fomentar la cohesió social.

En aquest sentit, durant aquest pròxim cap de setmana, el barri antic d’Ascó farà un viatge al passat, amb els carrers plens d’artesans que oferiran els productes de tota mena als visitants. Hi haurà parades de gastronomia, d’artesania i de productes locals.

Així mateix, la Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó també programa tallers artesanals, jocs infantils, concerts i moltes altres activitats.

Un paradís pels amants del vi

Durant el cap de setmana, Ascó també es convertirà en un paradís pels amants del vi, amb la celebració de la novena edició del Tastavin’s, una mostra de degustació i venda de vins que compta amb representació de cellers de la DO Terra Alta, DO Tarragona, DOQ Priorat i DO Montsant.

La gastronomia local i comarcal tindran també un important paper en una programació que inclou tastos, degustacions i un acompanyament musical a càrrec de sessions de discjòqueis amb vinil.

Anterior
El festival Nomad torna a Tortosa amb «food trucks» i música en directe del 19 al 21 de maig
Següent
Tot a punt per la 2a Unicorns Pride Ebre